Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsza u kobiety to figura gruszki

Polecane posty

Gość gość
dlaczego , te zdjęcia pasują do tego tematu

Gość gość
U polek przeciętny rozmiar to 75b/70 c - to nie jest duży biust. Spory to jest 75 d.

Gość gość
kompletnie nagich (i wyglądających na nieletnie) kobiet? te zdjęcia pasują ci do tematu?

Gość prawictwo pospolite 114
w sredniowieczu były popularne 90 kg otyłe rubensowskie kształty Kiedyś otyłość kojarzyła sie bogactwem , dzisiaj już tak nie jest To właśnie biedni ludzie są otyli jedzą najgorsze jedzenie tłusz cze i puste kalorie coca -colę w USA tez najbiedniejsi mają po 90 kg

Gość gość
Ja mam 65E i taki rozmiar (i większe) był zupełnie normalne w mojej rodzinie nadługo przed genetycznie modyfikowanym jedzeniem

Gość gość
sorry, 70E (teraz dobrze sprawdziłam na metce).

Gość gość
"gość dziś wtedy była taka moda usmiech.gif Widzisz, duże biusty mialy zazwyczaj kobiety o południowej urodzie która nie była w ogóle popularna w tamtym okresie wśród europejskich artystów." x Jaka moda niby? :D Po prostu tak wyglądała większość kobiet, a obrazy były tego odzwierciedleniem. I co mnie interesuje południowa uroda? Chyba oczywiste, że piszę o rasie białej, nie o "ciapatych" czy murzynkach, które wiadomo, że mają trochę inne figury.

no przecież nie mogę wkleić pół -nagich , .. Tutaj jest zakryta góra i trudno ocenić jej sylwetkę , właśnie dlatego to zdjęcie jak poniżej nic nie wnosi do tematu http://www.fotosik.pl/zdjecie/13880f4031c1718a Muszą być nagie by dokladnie przeanalizować sylwetkę

Gość gość
Wyobraź sobie, że Hiszpanki czy Włoszki to też rasa biała. wtedy po prostu malowało się blade, grube, blondyny bo taki był ideał urody. To nie znaczy, że wszystkie kobiety tak wyglądały!

Gość gość
70 e to nie jest wcale spory biust. Raczej mały/średni.

Gość gość
70 H ?

Gość gość
mam wrażenie, że ty nie wiesz jak działają te wymiary. Nie, to nie jest mały biust, średni...zależy może od regionu.

Gość gość
hiszpanki czy włoszki to nie jest "biała" rasa idiotko :D:D:D

Gość gość
to sobie sprawdź, to jak najbardziej rasa biała, ale widzę, że rozmawiam z kimś kto przyszedł sobie pooglądać nagie fotki wstawiane przez tamtego drugiego zboczeńca, a nie faktycznie rozmawiać

Gość gość
Hiszpanki czy włoszki są miedziane, nie białe.

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak rasa miedziana

ta z [16 52] to własnie będzie Y ni pies , ni wydra tylko ryjówka

Gość gość
to, że kobiety kiedyś miały figurę gruszki to nie znaczy, że były "grube" - nie trolluj :O górę miały szczupłą, tyle że grubsze uda. rubensowkie kształty to były "modne" przez stosunkowo krótki okres czasu. więc na przestrzeni epok taka figura wynikała po prostu z natury, a nie z powodu jakiejś "mody", nie pisz bzdur.

Gość gość
większośc kobiet na obrazach jest gruba - bo właśnie taki był wtedy ideal. Nie wszystkie były grube, wręcz przeciwnie, ale akurat tak je malowano. Kobiety na orzestrzeni wieków występowały we wszystkich kształtach więc nie wiem co chcesz tu udowadniać

Gość gość
Miedziana w cudzysłowiu, nie trudno się domyśleć. Nie interesuje mnie "typ śródziemnomorski", bo nie jest czysto białyi wiadomo, że stosunkowo różni się od np. słowianek, celtyjek czy reszty białych 'odmian'. Interesują mnie kobiety o białej skórze, nie brązowej czy oliwkowej.

Gość gość
"większość kobiet na obrazach jest gruba" - to bardzo mało widziałaś :D większość kobiet jest średnia, z bmi w normie ;) . jakoś nie widywałam kobiet przesadnie szczupłych czy z nadwagą, nie licząc kilku obrazów rubensa czy jakichś kompletnych wyjątków.

Gość gość
gość dziś nie są grube tylko bardzo kobiece a nie wysuszone anorektyczki po siłowni

Gość gość
Co do hormonów to napiszę, że mają ogromny wpływ i trzeba być ignorantem, aby to negować. W średniowieczu przeciętny wiek pierwszej miesiączki wynosił ok. 16 lat. W pokoleniu naszych babć - 15 lat. Przed 15-toma latami podawano średnią 13 lat. A dziś wynosi ona ok 12 lat. To pięknie pokazuje jak hormony i chemia w jedzeniu czy środowisku ingerują w gospodarkę hormonalną człowieka.

Gość gość
ja dostalam 1 okresu w wieku 12 lat - rok 2000, a moja kolezanka z klasy jak miala 11;/

Gość gość
17:55 Moja koleżanka jak miała 9 lat.