Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie wpedza w kompleksy?

Polecane posty

Gość gość

Jak dotad kazdy moj facet podziwial moje cialo, bo jestem szczupla, a mam ladny biust uwazam, generalnie mysle, ze nie jest zle. A moj facet teraz potrafi np. powiedzieć mi taki tekst " o widzę, ze cycki ci znowu zmalały, niedobrze", albo " o widzę ze zapusciłaś brzuszek"- nie uwazam ,ze moj brzuch jest zły, choc zrobil sie lekko wypukly to i owszem, ale heneralnie ważę 48 przy zwroscie 162 wiec nie jestem jakas gruba...Albo "o jej wszedzie Twoje wlosy, musisz o nie bardziej dbac bo wypadaja" Czasem tez mowi, ze jestem ladna, ale czesto slysze takie przytyki...

Gość gość
Albo tez ostatnio przegladalismy moje zdjecia z liceum i powiedział , ze wtedy wyglądałam tak ładnie bo lepiej i naturalniej :O Szczerze to mi się przykro zrobiło. Owszem wygladałam młodziej, ale to chyba normalne skoro byłam młodsza 10 lat

Gość gość
Zacznij zauważać jego braki w wyglądzie.

Gość gość
Probowałam to on sie wtedy na mnie wkurza, ze przeciez on jest facetem :Oa znajomi sie dziwili ,ze wlasnie ja chcialam jego bo szczerze mowiac mialam przystojniejszych chlopakow, ale wyglad nie jest dla mnie najważniejszy wiec wybralam jego, ale po jego zachowaniu sie zastanawiam nad tym wszystkim

Gość gość
Ale pacan ten Twój facet. Sam pewnie nie wygląda jak milion dolarów :D Ja bym nie wytrzymala i powiedziala, że droga do super modelek wolna !

Gość gość
up

Gość gość
Wtf? Włosy wypadają codziennie i jest to normalne. Jesteś w związku z prostakiem i nie licz na to, że zmieni się w faceta z klasą. Chcesz być żoną Janusza?

Gość gość
Mężczyźni też są przystojni, przeciętni i brzydcy. Nie wiem dlaczego dziewczyny tkwią w toksycznych związkach :O Chyba marzysz o stworzeniu patologicznej rodziny.

Gość gość
Co Ty tam jeszcze robisz?

Gość gość
Mysle ze on ma seiadomosc twojego atrakcyjnego wygladu i to ze taka laska jest z nim. Pewnie stara sie zmniejszyc twoja atrakcyjnosc i wmowic tobie ze wcale tak nie jest. To prostak. Uwazaj na niego. Byc moze to nie material na tego jedynego.

Gość gość
jakbym slyszala moja mamusie, sama ma otylosc 1 stopnia - 78 kg-1,64 a mi mowi ze brzyszek mi wystaje, pupa sie zaokraglila. buahaha. uwazaj bo dziecko po facecie moze urode odziedziczyc

Gość gość
Kiedyś na www.womenshealth.pl czytałam o takich toksycznych związkach, ja - na twoim miejscu - szybko bym go rzuciła

Gość gość
Kompleksy, kompleksy i jeszcze raz kompleksy... to on ma. Współczuję wam obojgu.

Gość gość
jakbym slyszala moja mamusie, & Nigdy ie ogarnę matek, które dowalają swoim dzieciom, a od siebie nic nie wymagają;((

Gość gość
Następnym razem jak Ci znowu coś takiego przywali to mu powiedz ze jeśli nie podobasz mu się taka jaką jesteś to droga wolna bo Ty nie zamierzasz się na siłę dla niego zmieniać i nie życzysz sobie tego typu uwag. Zobaczysz jak zareaguje.

Gość gość
rozumiem, zę ty jesteś ładna a on taki tam sredniak. No to masz odpowiedź: kompleksy i strach ze nie jest wystarczajaco atrakcyjny. Krytyka jest po to zebyś nie czuła sie za pewnie, nie uciekła do innego, tylko siedziała z nim, bo przecież on jakoś znosi te twoje braki, wiec dzięku ze ci sie trafił taki wyrozumiały facet

Gość gość
No i sie wyjasnilo teraz o co chodzi arrivederci