Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kierownik dzialu w korporacji to dobre stanowisko czy syf?

Polecane posty

Gość gość

czy kierownik lub dyrektor dzialu to dobre stanowisko w korpo.. przeciez to jest jeden z wielu kierownikow,dyrektorów a nie glowny dyrektor.. pytam bo ostatnio kolezanka chwalila sie ze jej maz jest takim kierownikiem dzialu a ja mialam jej powiedziec co to warte skoro jest wielu takich jak on w firmie.

Gość gość
Spieřdalaj. Nudzisz o tym korpo już dobrych kilka lat. Słabe to i durne.

Gość gość
syf ale często niezle płatny:P

Gość gość
stanowisko to jednak wymaga umiejętności, często trzeba być naprawdę dobrym specjalistą w danej dziedzinie i umieć zarządzać zespołem. Więc oczywiście, że to dobre stanowisko, do tego dobrze płatne. Zazdrościsz koleżance męża?

Gość gość
dobrze platne?skad wiecie? a jesli jest to stanowisko zwiazane z marketingiem to tez dobrze płacą??moja kolezanka teraz awansowala w wirtualnej polsce na takiego kierownika dzialu zwiazanego z marketingiem...ciekawe ile ta krowa zarabia...nie cierie krowy..

Gość gość
jak na Polskę to zwykle dobrze płatne, ale jak patrzeć na standardy Europy zachodniej to taka kierowniczka zarabia porównywalnie z niemieckim śmieciarzem

Gość gość
co wy chrzanicie debile? wirtualna polska to nie korporacja tylko zwykly portal w necie. chyba nie myslicie ze tam się dobrze zarabia....bez jaj.. to programisci tyle zarabiają ,a nie ludzie po zarzadzaniu i marketingu.