Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie kiedy imigranci zaczną nas Polaków zabijać?

Polecane posty

Gość gość

nie chodzi o zamachy, tylko ot tak dla rozrywki, w tej chwili Warszawa zamienia się muzułmańsko-ciapackie miasto, toleruje się zachuszczone muzułmanki, ciapacką swołocz, ich liczba rośnie i roszczenia są coraz większe, bezczelnie korzystają z socjalu, są coraz bardziej agresywni...

Gość gość
podawaj zdjęcia, linki, filmy narodowcy czyli patrioci raczej by o tym pisali

Gość Tajemniczy_chłopak
Chvj z Warszawa i stalową wolą. Dajcie mi tylko dziewice :classic_cool:

Gość gość
myślę, że szybciej sami się pozabijamy. Jak oni przyjadą to nas już tu nie będzie.

Gość gość
niestety, okolice meczetów są zasiedlane przez muslimów, sporo ich widać od Ursusa-Skorosza po Śródmieście, mają też podmiejskie lokalizacje, tylko podejrzewam, że na Pradze nie chodzą w burkach, ale na Saskiej Kępie jak najbardziej ich widać. Jak ktoś ma oczy to wystarczy przejść się po centrach handlowych i zobaczyć setki muzułmańskich rodzin oraz grup śniadych facetów...

Gość gość
Jedyną grupą agresywnych ludzi jaka jest widoczna na ulicach to są imigranci, gęby kryminalistów to głównie Czeczeni, Ukraińcy, Arabowie, Pakistańczycy i Afrykańczycy, niektórzy wyglądają na naprawdę niebezpiecznych, widać nawet, że niektórzy mają blizny, nie są to niewiniątka, to pewne. Kto ich wpuszcza i kto dba o to, że dostają karty pobytu?

Gość gość
mnie dzis ciapak w tramwaju zagadywal, prosil o pomoc w kupnie biletu. i ze ale mamy sroga zime, jak u niego jest plus 17. no to mowie ze w tym tyg. ma byc - 20 st. ale oczy mial jak talary. rzekl ze Syberia. buahahaha Słowiańskie dziewki najlepiej sie czuja przy -20, lica sciagniete, cycuszki sterczace i rumiane. ach, zyc!

Gość gość
mnie prawie codziennie zagadują, ale głównie Ukraińcy, nie wiem skąd u nich przekonanie, że mogę znać rosyjski, a trochę znam.

Gość gość
Ściślej mówiąc to gwałty i morderstwa muzułmanów mają już miejsce, ostatnio arabowie zabili chłopaka z Ełku, a ile jest rzeczy o których nie wiemy? To już się zaczyna, powoli wraz ze wzrostem liczy muzułmanów, potem to już będą gangi i masowe gwałty i morderstwa.

Gość gość
Całe życie mieszkam w Warszawie. Mam 28 lat. Jeszcze 10 lat temu spotkać obcokrajowca ot tak na ulicy to wyjątkowa rzadkość a teraz? Przypadek z soboty. Jadę autobusem i jakiś hindus (sądząc po kolorze) nawija coś po swojemu do telefonu, a obok mnie słyszę dwie ukrainki/rosjanki które ze sobą rozmawiają.W sumie do tych pierwszych i drugich nic nie mam, bardziej mnie niepokoją muzułmanie. Już widywałem w komunikacji turbanogłowych. No i muzułmanki z dzieciakami. Przypomniał mi się jeden przypadek, jak się wydzierali po swojemu w autobusie, a mały łaził wszędzie i krzyczał. Nie wspomnę o budkach z kebabem. Ostatniego kebaba w życiu zjadłem rok temu. Wchodzę do baru, a tu gruba muzułmanka mnie wita z brudem za paznokciami, szkoda że się zorientowałem jak już zapłaciłem i przygotowywała jedzenie. TV włączone na stacji Al-Dżazira chyba i słychać w lokalu te modły. Jakoś po tym omijam już tego typu lokale.

Gość gość
To prawda te bydło zaczęło napływać szczególnie masowo dopiero kilka lat temu, teraz to plaga! Trzeba ich wyrzucić po prostu!

Gość gość
Szkoda, że Polacy popełniają ten sam błąd co Niemcy czy Francuzi, oni sprowadzili sobie bydło arabskie i tureckie i teraz tego żałują, a Polacy obojętnym wzrokiem patrzą jak ta hołota zalewa kraj, a potem lament co się dzieje, dlaczego ciapaty rozjeżdża polskie dzieci na ulicy.

Gość gość
niemartw sie na zapas,przezylismy najazd ruski i niemiecki i pochowac mozemy troche araba ;-)

Gość gość
Byle szybko.Ja i tak ludzi nigdy nie lubiłam!:)

Gość gość
szybko, szybko, bo ja dzisiaj po raz pierwszy widziałem tłumy zachuszczony kobiet, i mocno ciemnego i brodatego rozwożącego jedzenie z UberEats, to jest prawdziwy potop, taki sam jak w Niemczech! A z rozmów z nimi wynika, że to motłoch dziki i obłąkany na punkcie Mahometa.

Gość gość
bardziej obawiam się ukraińców i odradzającego się ukraińśkiego nacjonalizmu

Gość gość
ja się obawiam ukropów