Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mówmy szczerze i głośno...ludzie z programu 500plus to hołota i bydlaki

Polecane posty

Gość gość

roszczeniowe bydlęta , pier/doleni socjaliści komuniści (czyli to samo co obecny rząd, ohydne komusze lewactwo zakłamane ktore pieprzy na prawo i lewo jak to jest super, ohydna propaganda w TVP, a prawda jest taka ze nawet nasi ''przyjaciele'' Węgrzy mają nas w d***e, wolą Putina) szydło straszydło byli złodzieje, mamy komune

Gość gość
Sorry ale PO to już wystarczająco gnoju narobiło

Gość gość
A ja pińcet mam na drugie dziecko i jest ekstra.zal ci pupę sciska?

Gość gość
Lecz się! źle z Tobą ! Tak dla równowagi powinni takim kretynom jak ty bykowe dowalić!

Gość gość
Państwo daje to bierze każdy i bogaty i biedny, patologia również. Dlaczego nie mieliby brać? Ja nie biorę bo nie mam dzieci, ale gdybym miała to też bym brała, chociaż patologią nie jestem.:D

Gość gość
nie p*****l, ze komuniści, bo za komuny nikt nie dostawał 500+_, za komuny rodzice jak napieprzyli sobie dzieci to na nich zapieprzali, za komuny jak dostawaliśmy rodzinne to wszystkie dzieci, dzieci nie były dzielone na gorsze i lepsze tak jak za pieprzniętych cholernych katoli pisowców. TAKŻE KOMUNA TO BYŁA JEDNA JEDYNA SPRAWIEDLIWA PARTIA. a teraz niby zgodnie z z wiarą boga katole niszczą innych nawet i dzieci skłócają.

Gość gość
Ja wezme na 1dziecko. Piec stowek dodatkowo do budzetu. Bedzie na mleko i pampersy dziecki czemu nie odczuje finansowo ze mam dziecko:) zal ci tylek sciska Tylko glupi by nie wzial