Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta jak zobaczy ciacho w sklepie to zawsze dostaje podniecenia

Polecane posty

Gość gość
gość dziś podniecenia można dostać nie tylko odczuwać

Gość gość
Mam rację. Sam wstawiłeś tu linka do prawidłowej formy - rodzaju żeńskiego słowa "wyrwać". Jak sam widzisz w tabelce jest to "wyrwałyście". NIE "wyrwaliście". Naucz się pisać po polsku i stawiać przecinki.

Gość gość
gość dziś można dostać podniecenia np. w czasie snu

Gość gość
Nie można dostać podniecenia. Nie ma takiego wyrażenia w języku polskim. Można się podniecić albo czuć/odczuwać podniecenie. Naucz się pisać po polsku, bo na razie popełniasz bardzo prymitywne błędy.

Gość gość
Nie można "dostać" podniecenia. Można dostać gorączki, ataku śmiechu albo dostać prezent. "Dostać podniecenia" to wyrażenie niepoprawne.

Gość gość
Kiedy zwracasz się do kobiet, używasz RODZAJU ŻEŃSKIEGO. Wy pojechałyście. Wy zrobiłyście. Wy poszłyście. My skoczyłyśmy. One śpiewały.

Gość gość
gość dziś Można dostać podniecenia na widok przystojnego faceta i jest takie wyrażenie w języku polskim. Wróć do szkoły podstawowej bo nie potrafisz pisać ani czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
Podstawówkę mam już dawno za sobą. Z języka polskiego zawsze dostawałam piątki. :) Nie można "dostać" podniecenia. Nie ma takiego wyrażenia w języku polskim. Na widok przystojnego mężczyzny można: podniecić się, poczuć podniecenie. Naucz się pisać w języku ojczystym.

Gość gość
gość dziś Wyrażenie jest w pełni poprawne kompromitujesz się babo. Naucz się wreszcie po polsku pisać babo bo widać, że edukacje skończyłaś na szkole podstawowej.

Gość gość
gość dziś można dostać podniecenia i jest takie wyrażenie w języku polskim. Na widok faceta można dostać podniecenia, poczuć podniecenie, podniecić się.

Gość gość
To wyrażenie nie jest poprawne. Nie można "dostać" podniecenia. Można je odczuwać. To samo ze słowem "wyrwać". Kiedy zwracasz się do kobiet, używasz rodzaju żeńskiego: wyrwałyście. Jak na razie strasznie kompromitujesz się ty. :)

Gość gość
dostać podniecenia czy orgazmu forma jest w pełni poprawna nie ucz dzieci robić.

Gość gość
Wspaniale. Skoro się tak upierasz, to znajdź mi odnośnik do strony, która potwierdza, że wyrażenie "dostać podniecenia" jest poprawne w polskim języku. :)

Gość gość
gość dziś można dostać podniecenia na widok przystojnego faceta i forma jest w pełni poprawna.

Gość gość
Nie można "dostać" podniecenia. Można "dostać" wypieków na twarzy, ale nie podniecenia. To wyrażenie nie jest poprawne.

Gość gość
można dostać podniecenia na widok przystojnego faceta czy w czasie snu.

Gość gość
Zatem znajdź odnośnik do strony, która potwierdza, że to wyrażenie jest poprawne.

Gość gość
Naucz się dziecko pisać i czytać ze zrozumieniem bo większość z was ma z tym duży problem jak słyszę co chwile w każdym zdaniu laska, laska.

Gość gość
Nie obchodzi mnie to. Znajdź mi link do strony, która potwierdza, że to wyrażenie jest poprawne. No, dalej. Wykaż się inteligencją i umiejętnością wyszukiwania informacji. :D

Gość gość
tak to prawda :D ja zawsze jestem podniecona jak widzę w sklepie ciacho :D zwłaszcza z dużą ilością kremu, owoców oraz czekolady :Dt