Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta jak zobaczy ciacho w sklepie to zawsze dostaje podniecenia

Polecane posty

Gość gość

wiadomo ciacho musi robić wrażenie

Gość gość
aż im tampona zasysa !

Gość gość
Zawsze mam mokro jak staje przy półce z ciastkami :/ Niestety nie mogę sobie na nie pozwolić, bo dieta itp...

Gość gość
Naucz się pisać po polsku, napiszę to po raz kolejny. Podniecenia nie można dostać. Można odczuwać podniecenie albo SIĘ podniecić.

Gość gość
gość dziś pisze poprawnie pustaku ty się naucz pisać i czytać ze zrozumieniem bo widać, że skończyłaś edukacje na szkole podstawowej.

Gość gość
gość dziś można dostać podniecenia na widok przystojniaka więc nie p*****l głupot

Gość gość
Do idioty tego wpisu "gość dziś gość dziś pisze poprawnie pustaku ty się naucz pisać i czytać ze zrozumieniem bo widać, że skończyłaś edukacje na szkole podstawowej." Przez takich idiotów jak ty kafeteria traci swój sens. Więc nie zaglądaj tu wiecej bo jesteś żałosny...

Gość gość
Na ogół piszę poprawnie i czytam ze zrozumieniem - w przeciwieństwie do ciebie. Podniecenia nie można dostać. Do kobiet zwracasz się z końcówką "łyście". Odsyłasz mnie do podstawówki, a sam popełniasz rażące błędy.

Gość gość
gość dziś już się jeden pustak ze mną kłócił co do słowa i nie miała racji możliwe że to ty byłaś :D Nie popełniam rażących błędów bo forma jest w pełni poprawna https://pl.wiktionary.org/wiki/wyrwa%C4%87 wracaj do podstawówki pustaku Podniecenie można dostać więc nie pisz bzdur

Gość gość
gość dziś pustaku najpierw sama się naucz się pisać a nie pouczasz innych można dostać podniecenia.

Gość gość
Podałeś mi adres do strony, na której wyraźnie jest wypisana tabelka, w której to słowo w formie żeńskiej (f) odmienia się jako WYRWAŁYŚCIE. Nie "wyrwaliście".

Gość gość
gość dziś nie potrafisz poprawnie pisać popełniasz rażące błędy mało tego nie rozumiesz co dane słowo oznacza.

Gość gość
f: wyrwałam wyrwałaś wyrwała wyrwałyśmy wyrwałyście wyrwały Sam wstawiłeś odnośnik do strony, na której widać, że popełniłeś błąd. Podniecenia nie można dostać. Można je odczuwać.

Gość gość
Ależ potrafię. Ty zaś udowadniasz, autorze, że nie znasz gramatyki i autentycznie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
gość dziś można dostać podniecenia pustaku więc się ze mną nie kłóć

Gość gość
daj spokój, przecież wszyscy wiedzą, że autor tych tematów o "przystojniakach" to debil z ujemnym IQ

Gość gość
gość dziś podniecenie można dostać w np. czasie snu gość dziś ja doskonale znam gramatykę mało tego umiem doskonale czytać ze zrozumieniem w przeciwieństwie do ciebie.

Gość gość
Będę powtarzać, aż dotrze. :) Podniecenia nie można dostać. Można je odczuwać albo się podniecić. Odmiana w rodzaju żeńskim, w liczbie mnogiej, w drugiej osobie słowa "wyrwać" w tym wypadku to "wyrwałyście" - NIE "wyrwaliście".

Gość gość
Nie można "dostać" podniecenia. Można je odczuwać lub SIĘ podniecić. Dostać można rozwód. :)

Gość gość
gość dziś powtórzę jeszcze raz babo z IQ Ameby można dostać podniecenia na widok przystojnego faceta wyrwaliście jest odpowiednią formą Wróć pustaku do szkoły podstawowej bo nie wiem jak można być tak tępym żeby nie wiedzieć że "MOŻNA DOSTAĆ PODNIECENIA"

Gość gość
gość dziś już się ze mną kłóciłaś pustaku miesiąc temu i nie miałaś racji

Gość gość
kobiety same popełniacie rażące błędy używając co chwile słowo "laska" a nie kobieta czy dziewczyna Laską to się wszystkie jebnijcie w głowę

Gość gość
"Wyrwaliście" nie jest odpowiednią formą tego czasownika, bo odnosi się do rodzaju MĘSKIEGO. Ty zaś miałeś na myśli kobiety - rodzaj ŻEŃSKI. Prawidłową formą jest "WYRWAŁYŚCIE", bo odnosi się do kobiet. Podniecenia nie można dostać. Dostać można gorączki. :) Naucz się pisać po polsku.

Gość gość
Słowo "laska" nie jest nieprawidłową gramatycznie formą, tylko slangiem. Slang to nie to samo, co nieznajomość odmian wyrazów przez przypadki, rodzaje i osoby. :)

Gość gość
gość dziś Wyrwaliście jest odpowiednią formą Podniecenie można dostać na widok np. przystojnego faceta Naucz się pustaku pisać po polsku bo nie rozumiem jak można być tak tępym.

Gość gość
nie chce mi się pisać z tym pustakiem z iq ameby napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia"napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia"napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia" napisze jeszcze raz "można dostać podniecenia"

Gość gość
Ależ ja się nauczyłam. Czytając książki. Podniecenia nie można "dostać". Podniecenie można odczuwać. "Wyrwaliście" nie jest prawidłową formą - chyba że zwracasz się do mężczyzn. Ty się jednak zwracasz do kobiet, zatem odpowiednia forma to "wyrwałyście". A, naucz się też stawiać przecinki.

Gość gość
Babo wróć do szkoły podstawowej już się kłóciłaś miesiąc temu i nie miałaś racji teraz też nie masz.

Gość gość
Nie można >dostać< podniecenia. Można je odczuwać lub podniecenie może kogoś ogarnąć. Można się też podniecić. Nie umiesz stosować odpowiednich słów w zależności od kontekstu.