Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Messenger aktywnosc

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi, co oznacza, ze aktywność znajomego w messengerze wyglada tak: aktywny teraz, a następnie aktywny minutę temu, zaraz potem znowu aktywny teraz i następnie znowu aktywny mińute temu, cały czas to tak przeskakuje przez jakiś dłuższy okres czasu, np. Godzinę lub dwie. Czy to oznacza, ze ta osoba jest cały czas aktywna na komunikatorze?

Gość gość
Tak, to oznacza właśnie to i nic innego.

Gość gość
up

Gość gość
tak to oznacza, że ta osoba cały czas siedzi na fejsbuku i z kimś pisze :) ale jeśli sprawdzasz w ten sposób chłopaka, dziewczyne lub po prostu obiekt uczuć swoich to nie polecam, bo można nabawić sie tylko nerwicy, jak to mówią czego oczy nie widzą tego sercu nie żal, więc nie sprawdzaj i sie nie zadręczaj

Gość gość
Dziwne, jak ja z kimś piszę to ciągle jest przy jego nazwisku zielona kropeczka, nic nie przeskakuje na minutę temu itp.

Gość gość
Dokładnie, ja też tak mam, gadam z kimś, to caly czas jest on na statusie "aktywny teraz"....

Gość gość
Moze tej co założyła temat chodzi o to, że ciągle wchodzi na okno rozmowy z kimś żeby spr jego aktywność, ten ktos pisze jeszcze z inną osobą, a nie z nią i wtedy widac takie przeskakiwanie statusu. Ale dziwne by to było.

Gość gość
Nikogo nie sprawdzam, po prostu dziwna sprawa i chce wiedziec.