Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyszłam na chwilke z chaty

Polecane posty

Gość gość

i babka chora na demencję zdążyła opróżnić 2 butelki wina wracam do domu a ona leży na ziemi i wesoło się śmieje a na boku puste butelki jest gruba i ciężka i nie da sie zebrać z podłogi leży tam i gdera coś do siebie , dałam jej koc ale nie chce i wywaliła go zaraz wróci ojciec z roboty i co teraz ??? Nie było mnie 20 minut !!!!

Gość gość
Szybka jest. No i co że ojciec wróci niech widzi jak się babka stoczyła :D dosłownie i w przenośni.

Gość gość
No jak to co , zobaczy pijaną babkę ! babka znalazła wino i wychlała , będzie na mnie że babki nie pilnuje a musiałam iść do apteki ! siedzie z nią cały czas bez końca !

Gość gość
haha :D

Gość gość
powiedz ojcu że piszesz na kafe cały czas siedzisz w domu przecież i nie wiesz co babka robiła

Gość gość
:D szybki bill z twojej babki :D

Gość gość
No to jeśli na prawdę byłas tylko w aptece, to jesteś usprawiedliwiona i nic do ciebie nie będzie miec pretensji, a na dowód pokaż mu paragon z apteki, jest tam data i godzina i po sprawie :)

Gość gość
Z glowa cos masz czy jak? Co to znaczy ze bedzie na ciebie ze babki nie pilnujesz? A to twoja matka jest czy co? Pilnowac powinny ja jej dzieci a nie wnuki. A tak pomijajac ta kwestie to przeciez poszlas do apteki prawda? Nie na balety.

Gość gość
No byłam tylko w aptece po tabletki , paragon mam , nie było mnie dokladnie 23 minuty zanim wyszłam babka oglądała tw i leżała w swoim fotelu gadam babcia zaraz wracam siedź i oglądaj ona - ok ok cicho bo pacze !! i co narobiła ?? jak ona to wypiła ?

Gość gość
Na drugi raz musisz schować cały alkohol. p.s. I zapałki lepiej też ;)

Gość gość
Czemu nie,babci też należy się!:D

Gość gość
to zadzwoń do ojca i powiedz mu co się stało a nie czekaj aż wróci i zobaczy rozpitą babkę w przedpokoju :p