Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zarabiam 1800zl a dojazdy zajmują mi 4h dziennie. czy opłaca sie pracować?

Polecane posty

Gość gość
U mnie w mieście na produkcji zarabia się w porywach ok 2 tys ale trzeba się bardzo napracować i szczerze wolałabym te dojazdy po 2 h dziennie w jedna stronę niż pracę w miejscu gdzie na Ciebie krzyczą , często śmierdzi chemikaliami , praca 8 godzin stania w obuwiu roboczym gdzie w pierwszy dzień nie mogłam dojść do domu , często gęsto było tak , że jak na linii ktoś zawalił lub stało się cos bez winy pracownika to leciały premie więc pracownicy zarabiali mniej niż ty . Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ... Aha , przerwa 15 min więc palący musiał wybierać albo papierosek albo kanapeczka , na toaletę 2 przerwy po 5 min .. i teraz dostań okres przy maszynie i pracuj z małpami , żadna Cie nie zastąpi . W markecie tez pracowałam . Jak nie miał kto na kasie siedzieć to często zdarzało się tak , że siedziałam w niedzielę po 6 h bez możliwości wyjścia do toalety . Na szczęście teraz pracuje w domu i otwieram sklep internetowy , jak wszystko pójdzie dobrze to chyba będę skakała pod sufit .

Gość gość
do gość dziś - a u mnie w pracy karzą trzymać cały dzień palec w d***e, jakie wy wredne

Gość gość
dziś nigdy nie pracowałam w oddziale i wcale nie trzeba od niego zaczynać, a i dodam że mam pracę bez znajomości