Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzychuu

Czy moja dziewczyna to trzpiotka?

Polecane posty

Gość krzychuu

Mam mały wewnętrzny kryzys w stosunku do swojej dziewczyny. Chodzi o jej podejście do seksu. Jesteśmy ze sobą już ponad 1,5 roku, a u niej to jakby coraz bardziej się uwidacznia potrzeba podbojów miłosnych. Przede mną miała 3 'normalnych' chłopaków, 2 chłopaków z doskoku. Na 24-letnią dziewczynę wydaje mi się całkiem sporo, ale coraz bardziej odczuwam, że jej ciągle mało. Nawet zaczynam podejrzewać, że mnie zdradza, bo czasami się dziwnie zachowuje. Najbardziej mnie szokuje jej reakcja na tego durnego Greya i 2 odsłonę filmu. Jestem troche tym podłamany jej zachwytem nad pierwszą częścią i wielkim oczekiwaniem na drugą. Kurde, tematyka to takie polskie podrywaczki prawie :P Wiem, wiem to tylko film, ale nadal to tylko podkreśla, że moja dziewczyna lubuje się w tym co jest przepełnione seksem. Lubi gadać o seksie, o moim penisie itd. Kurde za dużo trochę tego. Dziewczyny czy wy też tak macie, że ciągle myślicie o miłosnych podbojach? No i czy moja dziewczyna to trzpiotka?

Gość gość
każda dziewczyna co ma przygody seksualne, krótkie romanse, seks bez zoobowiązań, to trzpoitki. U mnie dla takich miejsca nie ma.

Gość krzychuu
brokeninside87 "trzpiotka" mówić na zwykłe karynisko X Możesz to rozwinąć, bo nie bardzo rozumiem

Gość krzychuu
Podbijam

Gość gość
Nie, twoja dziewczyna to nie trzpiotka. Twoja dziewczyna to mala puszczalska z calkiem niezlym przebiegiem. Dla osób w wieku 50 lat średnia przebiegu partnerów to 4, 9. Twoja dziewczyna w tym tempie w tym wieku będzie miała 15. Moja dziewczyna lubi seks, ale ciagle o nim nie gada. No i miala przede mna 1 partnera, a ma 28 lat (jest troche starsza) Na Greya nie zwracaj uwagi, ale chlopakow miala twoja duzo, co oznacza ze chyba jest niezdecydowana strasznie i chodzi / sypia z kim popadnie