Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Namierzam IP tych co wyzywaja matki wielodzietne !! Policja do was zawita.

Polecane posty

Gość gość

Nie mozecie spac spokojnie za te obrzydliwe wyzwiska.

Gość gość
Nigdy nie wyzywam nikogo, ale tak z ciekawości jakby namierzasz ip? :-) Jesteś w jakimś układzie z dostawca usług internetowych wyzywajacych czy jak?

Gość gość
To namierz jeszcze IP tej wariatki co wyzywa na forum matki jedynakow.Ludzkosc z kafeterii bedzie ci wdzieczna. :-)

Gość gość
Szczerze, to najwięcej widzę wyzwisk pod adresem matek wielodzietnych, a jeśli matki jedynaków są wyzywane, to w odwecie i nie tak wulgarnie. Ale ja tu bardzo rzadko zaglądam, więc mój głos mało znaczący ;) Myślę, że nie ma być co takim pewnym, że ktoś z forum rzeczywiście nie jest w stanie kogoś namierzyć po IP. Nigdy nie wiadomo gdzie kto pracuje, jakich ma znajomych. A i hakerów coraz więcej, więc i taki znajomy może się trafić ;) Ludziom czasem się w głowie nie mieście co kto jest w stanie namierzyć dzięki czyjejś pomocy lub własnym umiejętnościom. Pozdrawiam. Autorko, namierzaj!!!.

Gość gość
Autorko a ile masz dzieci ? :P

Gość gość
Jak masz zamiar sprawdzic adresy IP? Takie zglaszanie hejterow pewnie by sie przydalo ale jest niemozliwe.

Gość gość
To sobie namierzaj i tak ci się nie uda.

Gość gość
Szczerze, to najwięcej widzę wyzwisk pod adresem matek wielodzietnych, a jeśli matki jedynaków są wyzywane, to w odwecie i nie tak wulgarnie. xxxx hahahahaha padłam :D tak jasne w "odwecie i nie tak wulgarnie" hahahaha oj chyba jakaś wielodzietna mamuśka się tu ciska

Gość gość
Żona hakera - to Ty, myszko? :)

Gość gość
9:42 oczywiście że jest możliwe. Oragana ścigania mają możliwość otrzymania od dostawcy usług internetowych kto w jakim czasie korzystał z danego ip. Tyle że tego nie sprawdzi żaden internauta. Ale jest w necie oczywiście można zgłosić.

Gość gość
gość dziś To, że możliwe, to nie oznacza, że wykonalne. Nie ma tutaj obrazy pod konkretne nazwisko i guzik zrobisz. Pójdziesz na policję pokażesz wpis "matka wielodzietna to patologia" i myślisz, że policja coś zrobi? Please. Poza tym jest takie coś jak zgłoś wpis i wpisy mogą zostać usunięte.

Gość gość
Jest przestępstwo: podjudzanie do agresji, nienawiści, szerzenie niemalże nazistowskich poglądów itd. Na to jest paragraf :) A zgłaszać można nawet mailowo na adres policji dotyczący cyber przestępstw: cyber-kgp@policja.gov.pl

Gość gość
To, że możliwe, to nie oznacza, że wykonalne. Nie ma tutaj obrazy pod konkretne nazwisko i guzik zrobisz. x Ale ja nie pisałam o tym na co jest paragraf tylko co jest mozliwe do zrobienia czytaj zidentyfikowanie własicciela łacza internetowego z którego korzystał ktoś aby hejtować w necie. Pracowałam u dostawcy usług internetowych w wydziale bezpieczeństwa i zajmowałam się tym przez rok. To są 4 klinknięcia- dosłownie. ps. I co zrobisz jak będziesz wiedziała, ze w tym momencie mam przydzielony adres 173.238.138.201?

Gość gość
gość dziś To, że możliwe, to nie oznacza, że wykonalne. Nie ma tutaj obrazy pod konkretne nazwisko i guzik zrobisz. x Ale ja nie pisałam o tym na co jest paragraf tylko co jest mozliwe do zrobienia czytaj zidentyfikowanie własicciela łacza internetowego z którego korzystał ktoś aby hejtować w necie. Pracowałam u dostawcy usług internetowych w wydziale bezpieczeństwa i zajmowałam się tym przez rok. To są 4 klinknięcia- dosłownie. ps. I co zrobisz jak będziesz wiedziała, ze w tym momencie mam przydzielony adres 173.238.13 x Nie jestem gościem z godziny 11:00. Ja ci napisałam wyraźnie, to, że można, nie oznacza, że policja coś z tym zrobi. Jeśli kafe jest na zagranicznym serwerze, lub hejter mieszka za granicą, to policja nie zrobi kompletnie nic, bo nie ma do tego dostępu. I jest coś takiego jak wi-fi. xxx 11:00 jakie nazistowskie poglądy odnośnie agresji do rodzin wielodzietnych? Przecież nazistom jest na rękę, aby się ich naród rozrastał. Podjudzanie do agresji? Sorry, to w takim razie całe kafe powinno iść do kasacji, bo w każdym temacie i dziale są agresywne osoby, które podjudzają do nienawiści. Karmiące kp kontra karmiące mm. Pracujące matki kontra kury domowe. Teściowe kontra synowe. Leczący się naturą, kontra leczący się chemią. Na ogólnym ciągle jakiś debil pisze kur/wy za/je/bać wam w ryja, ma on na myśli każdą kobietę. W każdym temacie siedzą osoby, które jadą po autorze, nieważne, czy ma on rację, czy też nie. Czy potrzebuje porady, czy chce się wyżalić, czy obgadać, zawsze oberwie.

Gość gość
Wyzwiska sa w obie strony na kafe, taka prawda. Aczkolwiek ostatnio na kafe jest nagonka na matki jedynakow. Ktos dostaje wscieklizny i zaklada tematy, jaka to tragedia byc jedynakiem.

Gość gość
I co z tego że jakiś portal jest na zagranicznym serwerze? Myślisz że nie ma prawa miedzynarodowego odnośnie przestępstw w sieci? Nie wiem czy hejt w necie jest przestępstwem czy wkroczeniem bo nie jestem prawnikiem, to nie moja działka. Pisze tylko co jest możliwe od strony technicznej. Wszystko da się ustalić l, niezależnie czy jesteś w Polsce, Bangladeszu czy na biegunie południowym.

Gość gość
Moj maz jest policjantem, i zamierza sie wziac za to forum i za was mamuśki. Ja mam troje dzieci i bylam nieraz tu wyzywana. Ale do czasu, mamuśki, do czasu...

Gość gość
Problem pojawia sie wtedy,gdyby wyzwiska lub nawet grozby byly kierowane konkretnie do twojej osoby,autorko.Twoj maz jest policjantem i nie powiedzial ci o tym?Dziwne.Poza tym na kazdym forum zdarzaja sie wyzwiska i policja nie mialaby nic innego do roboty tylko sledzic codziennie kto,kiedy i jak wyzwal.O ile orientuje sie dobrze (mam w rodzinie bylego policjanta,juz na emeryturze) to takie "dyskusje" na forum nie sa jeszcze karalne.

Gość gość
Byly osobiste, w kierunku do konkretnej osoby, i zyczenie smierci.

Gość gość
A policja nie ma Ważniejszych spraw tylko zajmowanie się pierdołami na KAFE ?

Gość gość
Kobieto, ty chyba za mało masz jeszcze tych dzieciaków i ci się nudzi. Dlatego zakładasz takie durne tematy. Weź sobie machnij jeszcze z trójkę, będziesz miała zajęcie i nie będziesz zaśmiecała forum swoimi durnymi wypocinami. Jesteś głupsza niż ustawa przewiduje. Możesz se namierzać moje IP. Mogę ci nawet moje dane podać, żebyś się nie trudziła. Idź na policję. Co najwyżej będą mieli ubaw z idiotki.

Gość gość
To już mąż własnej firmy nie ma?? A bratówka i jej jedynak jeszcze nie zostali potępieni przez wszystkich tego świata??

Gość gość
Jak napiszę pocałujcie mnie w dupę to będzie już karalne czy nie? Czy mam napisać dokładnie, która pani ma mnie pocałować w dupę???

Gość gość
Czy pocałujcie mnie w dupkę to za słabe? Jak myslicie? Dzisiaj ktoś opluł mi samochód to już karalne??? Ratunku Ratunku mam ociekający śliną samochód

Gość gość
Srać mi się chcę Oj jak mi się srać chce. Oj już robię wielką srakę. Dużą srakę. Wielgachną srakę. Hahahahahahah Czy ktoś doradzi mnie gdzie jeszcze mogę się fajnie zesrać?

Gość gość
a ja jestem matką wielodzietną i szczerze wali mnie opinia na kafe O jak mi ktoś w realu dop******i ktoś kogo znam lub rodzina to inna bajka a tak co mnie jakiś NIC NIE ZNACZĄCY ANONIM :-)

Gość gość
ja byłam i coś innego mi powiedzieli