Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes1807

jaki kurs zrobić

Polecane posty

Gość gość
zalezy w czym sie odnajdujesz ,jeśli masz conajmniej średnie wykształcenie,jesyeś osobą niekaraną,nie boisz sie pracy z pieniędzmi to zrób kurs kasjera walutowego,to uchyli drzwi do pracy w banku,i otworzy do pracy w kantorze

Gość agnes1807
polecacie kursy online?

Gość gość
wydaje mi się, że w tym zakresie najlepszym wsparciem będzie zakład szkolenia zawodowego - http://www.zdz.lodz.pl Sporo wsparcia można uzyskać, potrafią pokierować, jeśli chodzi o rozwój zawodowy - prowadzą szkolenia, kursy i doradztwo zawodowe.

Gość AmandaO
A kim jesteś z zawodu ? O kursie kasjera walutowego do jak idziesz do banku do pracy to jak najbardziej sie przyda . wszytsko zalezy od tego z czym jesteś związana , z jakim zawodem ?:) Ja jestem fizjoterapeutą i ja np wybieram sie na kurs integracji sensorycznej , który organizuje firma skzoleniowa Soyer. Czytałam wiele pozytywnych opinii stąd mój wybór;)

Gość gość
Najlepszy dziś kurs dla kobiet to U P T Z D P czyli umiejętność podcierana tyłka z długimi pazurami żeby być skuteczną i nie zrobić sobie krzywdy !!

Gość gość
kurs opciągania dziadkom,dobrze placom:-P

Gość gość_amelia
Ja polecam przede wszystkim kursy online. Po pierwsze są dużo tańsze, uprawnienia są takie same jak po szkoleniu stacjonarnym, mogę je zrobić w domu i nie muszę czekać aż zbierze się jakaś grupa. Ostanio robiłam szkolenia kasjera na kurswiedzy.pl i bardzo sobie chwalę.

Gość gabliski
zależy jakie masz aspiracje. ja robiłem kurs na diagnostę samochodowego a moja żona na instruktorkę w krakowskim oes bo oboje lubimy motoryzację i wiedzieliśmy, że chcemy się tym zajmować. :)

Gość beniski
też jestem z krakowa - 4robiłem w tym ośrodku kurs na wózki widłowe, bardzo fajny i pozwolił na zmianę pracy

Gość gość
w oes w krakowie? jak tam z terminami jest? chcę zapisac sie na instruktora jazdy, jako dodatkowa praca będzie to ciekawe rozwiązanie.

Gość gośćbinki
a jak pracuje się jako instruktor? tylko dorywczo?

Gość gabliski
to zależy, prawdę mówiąc różnie ludzie do tego podchodzą. ja tam robiłem kurs bo szukałem dodatkowych kwalifikacji i jestem zadowolony, bo mogę w ten sposób uzupełnić sobie godziny :)