Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje ze nie przedłuży mi umowy o pracę

Polecane posty

Gość gość
Nie ja nic wcześniej o mojej pracy nie pisałam. Juz wiem o co chodzi bo tak naprawdę nie chodzi o moją pracę tylko o to jaka jestem wczoraj jedna z koleżanek powiedziała ze nie umiem w odpowiednim momencie włazic w d**e i kablowac tylko jestem jaka jestem spokojna cicha żartami nie rzucam. No bo tak jest nie umiem żartować z kierownictwem ani rozmawiać bo boje się ze powiem coś glupiego. Z dziewczynami ze stoiska myślę że się dogaduje nie robie problemów ruszam się jak któraś cos powie tak to tak i tak robię. Wyglądała się

Gość gość
12 58 A w jakim markecie pracujesz ? Bo pierwsze widzę żeby ktoś pracowal w sklepie tu na kafe. Tez jest u was tak ciężko ? Tez jesteście bardziej lubiane jak wlazicie w dopę ?

Gość gość
W ciaze nie bo Ci nie musza przedluzyc, dopiero od 12 tyg ciazy Ci przedluza.

Gość gość
to ja z 12.58 pracuje w Tesco na dziale nabiał. Tylko ze ja ma umowę zlecenie . U nas brakuje ludzi .Praktycznie na każdym dziale mamy braki ale największe na kasach i ladach . Ja mam o tyle dobrze ,ze chodzę tylko na rano i jak mi pasuje 6,7 lub 8 . Lady na 2 zmiany 6-14 i 14-22 Ogolenie jest fok bo mam fajnie koleżanki . Kierowniczka tez jest spoko. Jak trzeba to walczy o nas jak lew :)

Gość gość
O widzisz tylko pozazdrościć ☺ u nas każda walczy o samą siebie najlepiej kosztem innej. Wczoraj zrobiłam ,wywiad, z 3 osobami na temat oceny pracy mają 5 i 4 średnia oceny ok 90 ja mam w tym miesiącu zaledwie 77. Z tych dziewczyn każda czegoś nie chce robić bo nie umie albo nie czuje się w tym mocna. Jak idę do pracy to wiem ze dziś np. Będę musiala kroic sery. Ja robie wszystko bez problemu i dlacEgo mam taką słaba ocenę ? Bo po prostu mnie nie lubią.!! Ok. We wtorek idę do kierowniczki i niech mi wytłumaczy co robię nie tak dlaczego jest ze mnie tak niezadowolona. I zacznę na każdą sypać nigdy tego nie robiłam ale widzę ze musze zacząć. Musze się bronić dostane umowę 2 mśc popracuje i spadam.

Gość gość
Odejdź od tej pracy znajdź lepsza nie pozwól się traktować jak śmiecia równania cie z błotem a ty spokojnie słuchasz

Gość gość
Tak odejdę ale najpierw mam nadzieje ze przedłuży mi umowę. Nie rozumiem dlaczego mnie tak traktuje okropnie się czuje. Normalnie to powinnam sama złoży wypowiedzenie za takie traktowanie ale tak jak mówiłam jak mi przedłuży umowę od razu spadam i tam już nie wrócę

Gość gość
A ja nie rozumiem dlaczego piszesz, ze cie zle traktuje? Z tego co tu piszesz to wcale tak nie wyglada. Powiedziala ci ze widzi ze jestes sprytna i od ciebie wiecej wymaga - wg mnie to jest pozytwna ocena. Co myslisz ze ona woli zostawic jakies slamazary, niz kogos kto dobrze pracuje? Z tego co powiedziala, to widzi jak pracujesz, ze sie starasz....

Gość gość
No może masz rację. Ale właśnie widzę ze są takie s l a m a z a r y od których ja jestem szybsza ale mam słabe oceny a one nawet 5 wiec GDZIE tu sprawiedliwość ? Niektóre chodzą narzekają a to kręgosłup a to ciężko a to coś tam a ja siedzę cicho. Jest mi mega przykro. Jeszcze się dowiedzialam ze te nasze oceny idą do kadr wiec wszystko będzie potem w papierach jak to ja nieudolna jestem same 3 i 4 średnia 77 lub ponad 80 w miesiąc w miesiąc. Myślałam że to one robią to same z siebie żeby ocenić komu da premie komu nie

Gość gość
A jak myślicie iść do kierowniczki tak jak wcześniej pisałam ? Czy siedzieć cicho i czekać ?

Gość gość
jakie oceny ? co to za siec ze macie takie oceny ?

Gość gość
gość dziś A ja nie rozumiem dlaczego piszesz, ze cie zle traktuje? Z tego co tu piszesz to wcale tak nie wyglada. Powiedziala ci ze widzi ze jestes sprytna i od ciebie wiecej wymaga - wg mnie to jest pozytwna ocena. Co myslisz ze ona woli zostawic jakies slamazary, niz kogos kto dobrze pracuje? Z tego co powiedziala, to widzi jak pracujesz, ze sie starasz.... x A z jakiej racji kierowniczka ma wymagać od niej więcej, tylko dlatego, że jest sprytniejsza? Autorka ma się zajechać tylko dla idei, bo jest sprytniejsza? Za takie same pieniądze wszystkie zapierdzielają, to gdzie tutaj równe i dobre traktowanie? Ta "Asia" co się opier/dala ma lepszą ocenę, bo od "Asi" więcej wymagać się nie da? To jest mobbing i autorka ma prawo oburzać się na taką, a nie taką ocenę. Niska ocena ma autorkę zmobilizować do tego, aby autorka się za/je/bała dla idei.

Gość gość
Ale wcale mnie ta ocena nie motywuje wręcz przeciwnie. Najgorsze jest to ze zostanie w papierach. Iść do kierowniczki cy dać spokój i czekać ?

Gość gość
nigdzie nie idź rób swoje i daj spokoj

Gość gość
Tak Myślisz ?

Gość gość
Ja bym nie chciała pracować z taką osobą jak autorka, która z pogardą mówi o wspolpracownikach, a z siebie robi cud. Bez powodu niskich ocen nie dostajesz, widocznie wcale nie jesteś taka dobra jak piszesz.

Gość gość
Czemu kuźwa "Asia"?