Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aeg

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Aeg

Razem z chłopakiem jesteśmy juz cztery lata ze sobą. Spóźniała mi sie miesiączka wiec postanowiłam zrobic test, wynik wyszedł pozytywny. Zrobiłam kolejny i kolejny- pozytywny. Zabezpieczaliśmy sie i bardzo uważaliśmy a tu nagle taka niespodzianka.... Nie wiem co robic, chłopak nie jest w stanie utrzymać mnie i dziecko, ja studiuje 400 km od niego, przyjeżdżam tylko na swieta i jak sa wolniejsze dni...nie przeprowadzi sie ze mną. Wiadomość o ciąży zburzyła wszystko. Jestem roztrzęsiona i bardzo sie boje. Co raz bardziej mysle o usunięciu ciąży...nie wyobrażam sienie w roli matki, nie teraz :( jestem zdana tylko na siebie

Gość Aeg
Jestem studentka, bardzo często nie mam za co kupić jedzenia. Nie moge liczyc na pomoc swoich rodziców oni po takiej informacji tylko by sie ode mnie odwrócili. Nie chce byc tal daleko sama, chłopak nie przeprowadzi sie ze mną, juz mi o tym uświadomił... Mieszkam z siedmioma obcymi osobami w mieszkaniu, zero prywatności zero spokoju... Nie wiem co robic, zagubiłam sie w tym wszystkim. Proszę o pomoc i jakas podpowiedz :(

Gość gość
daj ogloszenie ze oddasz dziecko w dobre rece,są bogaci bezdzietni chetnoe wezmą zdrowego oseska na wychowanie,lekarze c***ipke zepsują przy skrobance i jak bedziesz kiedys chciec mieć to niebedziesz mogla,mysl studentko troche tą,lepetyną!