Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati222

Jak zorganizować obóz zimowy dla dzieci?

Polecane posty

Gość Pati222

Cześć. Mam dwoje dzieci i chciałbym im zorganizować obóz zimowy ale nie wiem od czego zacząć dodam że nie interesują mnie żadne firmy które organizują ferie zimowe kolonie obozy ,tylko sama chciałbym im przygotować taki zimowy obóz nie chodzi też o miejsce bo miejsce mam tylko co na taki obóz się składa? Jakie macie porady? Dzieci ferie mają za tydzień mniej więcej to jeszcze kilka dni mam na przygotowanie im takiego mini obozu.

Gość Pati222
Bardzo dziękuję za pomoc jeszcze dzisiaj poczytam te porady ale też liczyłam na to żeby własnymi słowami napisać bo pewnie są tu osoby które na własną rękę organizowały swoim dzieciom obóz w zimie :)

Gość gość
Przygotuj sanki o ile śnieg będzie a to na ile dzieci i gdzie będą spać na tym obozie??

Gość gość
Po co chcesz sama zorganizować obóz dla dzieci nie lepiej zapisać dzieciaki na kolonie albo zieloną szkołę tam są opiekunowie i dużo atrakcji :)

Gość Pati222
Nie chce wysyłać dzieci na kolonie czy obozy zimowe organizowane przez obcych ludzi, wolę sama przygotować dzieciom obóz tym bardziej że mam dobre miejsce :) Ten poradnik z lnka z drugiego postu trochę mi pomógł :)

Gość gość
A jak zorganizować obóz sportowy dla dzieci?

Gość gość
Dołączę się do pytania gdzie można rozbić namiot nad jeziorem w Polsce też na dziko najlepiej w Bieszczadach wiecie spanie pod namiotem ... szukam konkretnych miejsc ale nie zaludnionych w turystów im mniej ludzi tym lepiej :)

Gość gość
Na stronie http://nabiwaku.pl/poradniki/ masz poradniki związane z biwakiem i też jest o obozach zimowych i nie tylko ,dużo przydatnych informacji

Gość gość
ja tą stronę nabiwaku pl znam goście robią fajne filmiki na youtube :D

Gość gość
Ja wysyłam dzieci na obozy letnie i zimowe szkolne i dzieci zawsze zadowolone a ja odpoczywam :))

Polecam strone mirasol.pl, jestem tam mnóstwo ofert sprawdzonych organizatorów. Moja córka jedzie już 3 raz na obóz konny i jest zachwycona :D

Gość gość
ktoś już podawał stronę http://nabiwaku.pl/ tam są fajne poradniki jak zrobić szałas i podobne znalazłam może się przydać komuś

Gość gość
Dzięki na pierwszy rzut oka widzę tam sporo poradników biorę się za czytanie :) Ja planuję obóz harcerski na wakacje ale wyjazd dopiero w lipcu :)

Gość gość
Ja co roku swoje dzieciaki wysyłam na obóz letni w góry albo nad morze a ja wtedy odpoczywam. Ja wolę się nie brać za organizowanie obozu lepiej to zostawić tym co się tym zajmują na co dzień a swoją drogą gdzie we Wrocławiu można wysłać dziecko na obóz latem?

Gość gość
Lato idzie a ta chce dziecko wysłać na obóz zimowy bosze co za ludzie :/ lepiej wyślij dziecko na obóz czy kolonię letnią a nie na śnieg

Gość gość
Latem się planuje obozy zimowe a zimą obozy letnie proste ;) Powodzenia w planowaniu wyjazdu na obóz!

Gość gość
To jest muj pierwszy i trzeci kanał, wcześniej zrobiłem drugi i zupełnie hobbistycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 3000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.

Gość gość
Super! dziękuję za cenne informację

Gość gość
a mam pytanie a gdzie najlepiej w Polsce zorganizować obóz zimowy dla dzieci chyba raczej góry zimą są najlepszym miejscem na obozy dla dziecka?

Gość gość
Jak ktoś szuka fajnych obozów dla dzieci, to Tropem Przygody organizuje świetne wyjazdy http://www.tropemprzygody.pl/. Moje dzieciaki jeżdżą z nimi i są bardzo zadowolone no i ja jako rodzic też im ufam :)

Gość gość
Według mnie bardzo fajny obóz można zorganizować w tym miejscu http://osrodeklissa.pl. Świetna okolica z sporą ilością atrakcji. Do tego spora przestrzeń także można zorganizować jakieś gry i zabawy. Ośrodek fajny z czystymi i komfortowymi pokojami. Mają też bardzo dobra kuchnie. Ogólnie dzieciaki jak i my (opiekunowie) byli zadowolone

Gość Magdalenar77
Gorąco polecam obozy zimowe ViaCamp w Zakopanem. Świetny nocleg w willi Helan i wspaniała atmosfera wśród uczestników. Wysyłam moje dzieci na wakacje już trzeci raz i za każdym razem wracają uśmiechnięte z planami na kolejne wakacje. :) W roku 2019 wysyłam również je na ferie z tym biurem :)

Gość Magdalenar77
Świetne dwa obozy organizowane przez biuro ViaCamp 1. Obóz Narciarsko - Snowboardowy https://viacamp.pl/obozy/narciarsko-snowboardowy 2. Obóz Narciarsko - Snowboardowo - Rekreacyjny https://viacamp.pl/obozy/narciarsko-snowboardowo-rekreacyjny Mają również inne obozy zimowe w ofercie, natomiast te szczególnie przykuły moją uwagę :) Pozdrawiam cieplutko

Gość Marinka

A co sądzicie o obozach jeździeckich ? Ja bardzo lubię takie obozy i staram się na nie jeździć i z tego co wiem takie wakacje w siodle  łódź oferuję ośrodek  SALIO - KLUB JEŹDZIECKI.