Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu kobiety które lubią kupować naturalne jedzenie bez chemii?

Polecane posty

Gość gość

czy sa tu kobiety które lubią kupować naturalne jedzenie bez chemii?

Gość gość
kobietki czy znacie jakies produkty ,które mozna kupowac bez strachu ,ze tam jest sama chemia?Wiem ze nalezy czytac etykiety ,ale moze ktoras ma jakies sprawdzone produkty spozywcze ,które maja super jakosc i nie sa nafaszerowane chemią? Mozecie podawac wszystko co wam wpadnie do głowy co mozna zjesc. Ja ze swej strony polecam SEREK BIELUCH DO SMAROWANIA. SKLAD SUPER.mleko i dobre bakterie ,bez soli nawet.

Gość gość
SZUKAM JESZCZE DOBREJ JAKOSCI MĄKI ,która nie zrujnuje budzetu i nie kosztuje wiecej niz 10 zlotych za kilo ,bo pieke i jem sporo chleba.

Gość gość
Tez Lubie bielucha. Juz kiedyś ktoś zakładał identyczny temat. Poszukaj tam odpowiedzi.

Gość gość
Tak, lubię kupuwać żywność bez sztucznych dodatków i konserwantów. Polecam sklepy z ekologiczną żywnością.

Gość gość
trzeba miec kur..a kupe kasy by kupowac w sklepach ekologiczne mąki i inne p*****ly. Moja siostra pracuje w branzy spozywczej i badali kiedyś te ekologiczne produkty i co sie okazalo??ze etykiety byly niby certyfikowane i eko a wyszly pestycydy i wszystko ponad norme.. NIE WIERZCIE W EKOLOGICZNE PRODUKTY.

Gość gość
Zdrowe odżywianie bez konserwantów, bez tej całej chemii wpływa bardzo korzystnie na nasz organizm, który z pewnością nam się za to odwdzięczy

to nie tak, że w ekologicznych są pestycydy. trzeba tylko jeszcze sprawdzić, co dany certyfikat oznacza.

Gość gość
ja też myślę, zed dajecie się nabic w butelkę tym "naturalnym " jedzeniem. I tak jecie owoce i warzywa pryskane czym sie da, chyba ze macie swoje ogródki.

Gość gość
Lubię naturalne jedzenie, dlatego staram się kupować podstawowe produkty bez żadnych dodatków. A jak się nie da, to obsesyjnie czytam etykiety. Nie wierzę w eko, ponieważ na razie mamy tyle luk w prawie, że każdy może cwaniakować. Jednak nie mam cierpliwości, żeby samodzielnie piec chleb albo nastawiać jogurt...

Gość gość
Sa sklepy, ktore prowadza sprzredaz ekologicznej (np niebielonej ) maki, taki jest np w Pruszcza Gdanskim kolo mlyna, wiec stamtąd.A cena nie odbiega specjalnie od tej ze sklepu

Gość gość
Moj trener Personalnot powiedzial Ze jest tylko To Co ma w skladzie 3 gr. Cukru, od kiedy stosuje sie do tych rad, moge powiedziec ze cera poprawila mi sie zdecydowanie- jemy Po prostu Za duzo cukru:/

Gość gość
Jesc tylko do 3 gramow cukru i Jak najmniej rzeczy przetworzonych, To Co w danym detoniert jest dostepne i uwierzcie ze samopoczucie jest lepsze!! Dobrze jest pogadac z trenerem Personalnym, oni znaja sie na odzywianiu jsk malo kto