Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DebileIslamskieWracajądoEU

Kilkuset polskich dżihadystów wróciło do Polski z ISIS będą siać terror

Polecane posty

Gość DebileIslamskieWracajądoEU

W ISIS walczy kilkaset Polaków, ludzi z polskimi paszportami, często Czeczenów, Arabów, ale i rdzennych głupich debili, wszyscy oni opętani przez diabła, wracają teraz do Polski do swojej Ligi Muzułmańskiej i innych ukrytych komórek szaleńców muzułmańskich.

Gość gość
"ONZ podaje, że na terenie Państwa Islamskiego walczy piętnaście tysięcy „zagranicznych bojowników”. Porażki militarne w Syrii i Iraku oraz utrata kolejnych terytoriów powoduje, że rośnie motywacja do powrotu. ISIS nawołuje także do atakowania państw „krzyżowców” co powoduje, że przyjazdy wyszkolonych radykałów są szczególnie niebezpieczne dla krajów europejskich. Z raportu przedstawionego przez Feltmana w Nowym Jorku wynika, że wróciło już 15 do 40 procent obywateli państw Unii Europejskich, którzy brali udział w dżihadzie. Ekspert nie ma wątpliwości, że nie wszyscy Polacy wrócą z terenów Państwa Islamskiego. - Słyszałem o kilku Polakach, którzy zginęli na Bliskim Wschodzie. Nie mam wątpliwości, że wśród dżihadystów z Polski część po prostu zginęła w walkach. Czytałem o tym w mediach, ale także słyszałem od ludzi wracających z różnych misji humanitarnych. Wielu ekspertów, zwłaszcza na Bliskim Wschodzie uważa, że nie należy pozwalać na powroty dżihadystów. Zdaniem dr Musy Shteiwiego, dyrektora Centrum Nauk Strategicznych Uniwersytetu Jordańskiego w Ammanie, ludzi, którzy przystąpili do Państwa Islamskiego należy „izolować, a następnie likwidować”. Przeciwna swobodnym powrotom radykałów jest także dr Anat Berko, pułkownik rezerwy izraelskiej armii i deputowana do Knesetu. Według niej, miejsce tych, którzy przeżyją dżihad, jest w więzieniu."

Gość gość
Rzecz jasna PiS śpi, pozwalają na osiedlanie się muzułmanów, tolerują komórkę terrorystyczną czyli Ligę Muzułmańską, to i przestępczość wzrośnie i bomby zaczną tu wybuchać! Powinniśmy zrobić powstanie narodowe, przeciwko muzułmanom i kto wie czy nie antynarodowym rządom.

Gość gość
to walka mniejszosci z wiekszoscia, mniejszosc ma racje, a wiekszosc jest głupia i sie popiera

Gość gość
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1027191,title,Trump-zyskuje-w-oczach-Polakow-My-tez-popieramy-zakaz-wjazdu-muzulmanow,wid,18697822,wiadomosc.html?&ticaid=11899e

Gość gość
Do więzień z muzułmanami!

Gość gość
PiS zupełnie nic nie robi aby bronić kraj przed zalewem islamistów szkoda