Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panie Misiewicz! Oszczędź pan już wstydu sobie i Polsce i podaj sie do dymisji

Polecane posty

Gość gość

I przestań pan robić z siebie błazna

Gość gość
Odczep się lewaku od Misiewicza. Teraz my tu rządzimy !

Gość gość
Lewakiem nie jestem Ty rządzisz jasne ha ha ha ha ha ha

Gość gość
Ciekawe czemu krzyku nie było kiedy rozporkowy (dzieciak bez szkoły) Sławka Zegarka jeździł do Tajlandii pukać...

Gość gość
to że ta chałastra pluje w twarz myślącym inaczej niż oni mnie nawet nie dziwi ale to że plują w gęby własnym wyborcom, a ci się cieszą z deszczu mnie zdumiewa i utwierdza w przekonaniu, że ci wyborcy to zbiorowisko niedorozwojów bez mózgów :o

Gość gość
Podejrzewam jednak że większym błaznem jest Macier......

Gość gość
Schetyna ty naczelny członku PO przestępczej Organizacji , Kopacz i Gronkiewicz - Waltz mafijni przestępcy POdajcie się do dymisji. zrzeknijcie się immunitetów poselskich przestępcy , targowiczanie

Gość gość
gość dziś Coś mi się zdaje, że jedyna sprawa, która toczy się obecnie w sądzie, dotyczy przestępcy, który obecnie rządzi. Żeby prezydent mógł go ułaskawić, to najpierw musiał zostać skazany (czyli zostać przestępcą). No chyba, ze pan prezydent postąpił niezgodnie z prawem i wpłynął na decyzję sądu :P. W temacie ułaskawień, to ten pucułowaty pan, ma spore doświadczenie. To przecież jemu zaginęły dokumenty, dotyczące ułaskawienia zięcia prezia i sąd nie mógł nic preziowi udowodnić :(.

Gość gość
Najlepsi dowódcu i generałowie masowo odchodzą z wojska ale to przecież dobra zmiana,

Gość zdolny młody człowiek
wszystkie fuchy 26 letniego Misiewicza: rzecznik MON szef gabinetu politycznego ministra został członkiem rady nadzorczej Polskiej Grupy Zbrojeniowej zasiada również w radzie nadzorczej państwowej firmy Energa Ciepło Ostrołęka pełnomocnik ds. CEK