Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 27

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Otulona,znowu kłamiesz! W Polskim górnictwie trzynastek już nie ma od co najmniej 25 lat!!! > dupa prawda nie tylko są 13-tki, ale i 14-tki i 15-tki:P

Gość gość
gość dziś gość dziś Otulona,znowu kłamiesz! W Polskim górnictwie trzynastek już nie ma od co najmniej 25 lat!!! x Ty chyba snisz albo nie wiesz o czym mowisz Pracownicy Kompanii Węglowej otrzymają nagrodę roczną – tzw. czternastą pensję – w dwóch ratach: pierwsza będzie wypłacona do 15 lutego, druga do końca czerwca – zdecydował zarząd firmy. Decyzję podjęto wobec braku porozumienia w tej sprawie ze związkami zawodowymi.

Gość gość
Taaaak!!! są 15,16,17,18,19,20 itd.Najlepiej to ludziom robić wodę z mózgu. Ciemny lud wszystko kupi!

Gość gość
gość dziś Otulona,wymień choć kilka przywilejów w teraźniejszym górnictwie w Polsce? X prosze bardzo 13. i 14. pensji niezależnie od wyników ekonomicznych przedsiebiorstwa, oprócz tego pensje 6/7 tys. miesięcznie i np. zniżki i dodatki na przejazdy, deputaty jak np. 8 ton węgla dla każdego pracownika nawet dostają ci pracownicy ktorzy maja ocieplenie z sieci miejskiej (czyli ok.600 zl za tonę), możliwość przejścia na wcześniejszą emeryturę (nawet w wieku 55 lat, jeśli górnik ma co najmniej 25 lat pracy), dodatki za pracę w szkodliwych warunkach) itd. ...

Gość avedis
To dobre POLECAM... Polski Teatr Internetowy przedstawia spektakl monumentalny pt. "Boże igrzyska" ... [Ojciec Dyrektor: Pan naczelnik nie powinien sobie zawracać głowy takimi błahostkami. Możemy rozwiązać to w prosty sposób – wystarczy, że zaprosicie nas do współrządzenia. Powołamy Ministerstwo Opatrzności Bożej, na którego czele stanę. Ja będę jeździł do pana naczelnika na sygnale, a pan naczelnik do mnie. A wszystko – ma się rozumieć – w sprawach wagi państwowej.]

Gość avedis
http://wyborcza.pl/7,75968,21370620,polski-teatr-internetowy-przedstawia-spektakl-monumentalny-pt.html#BoxGWImg

Gość avedis
To dobre POLECAM... Polski Teatr Internetowy przedstawia spektakl monumentalny pt. "Boże igrzyska" ... [Ojciec Dyrektor: Pan naczelnik nie powinien sobie zawracać głowy takimi błahostkami. Możemy rozwiązać to w prosty sposób – wystarczy, że zaprosicie nas do współrządzenia. Powołamy Ministerstwo Opatrzności Bożej, na którego czele stanę. Ja będę jeździł do pana naczelnika na sygnale, a pan naczelnik do mnie. A wszystko – ma się rozumieć – w sprawach wagi państwowej.]

Gość avedis
http://wyborcza.pl/7,75968,21370620,polski-teatr-internetowy-przedstawia-spektakl-monumentalny-pt.html?order=najfajniejsze#opinions

Gość gość
GWniana gazeta, GWniany teatr

Gość gość
I będzie kolesiowi groziło do 3 lat paki, Szydełkowa poważne uszczerbki ma. Na mózgu chyba, yepana krowa. Uczciwa jak matka księdza, nie ma co. Czyli spełnia się najgorszy scenariusz, będzie ciekawie.

Gość gość
DOBRA ZMIANA

Gość gość
a co z wypadkiem , który spowodowała na czerwonych światłach kolumna Macierewicza???!

Gość gość
jak to co? To b jakis wypadek? Macierweicz? Bylo osmiuset swiadkow, ze Antka tam nie bylo. Tak, jak nie bylo zadnego wypadku. #damyrade #niesmiertelni

Gość gość
ja mieszkam blisko blisko oswiecimia i mam ponad 500km ale moge byc świadkiem ze koguta nie słyszałem

Gość nowoczesna władza
Znam trochę członków Nowoczesnej z Radomia. 90% z nich to byli działacze Unii Wolności, którzy nie załapali się na listy PO, albo byli w konflikcie z działaczami PO.(na przykład z Kopacz). Są tam typowi krętacze, ale także ludzie tworzący elitarny "układ radomski". Ci ludzie rządzili i rządzą Radomiem poprzez sądy, notariaty, urzędników, prokuraturę i adwokaturę. To są starsi ludzie, dorobieni na tyle, że nie podobają im się bezsensowne "występy" smarkaczy z Petru na czele. Nie chcą tego, bo tylko mogą się narazić i utracić wpływy w mieście. A tak się stanie, jeżeli Nowoczesna skompromituje się i dramatycznie przegra wybory samorządowe. Ci ludzie maja dość Petru, i innych " nowoczesnych sejmowych artystów"

Gość gość
A co ty Gruba znowu za nicki z doopy wymyslasz? Jaki Heniek kretynko? Kafeteria już Ci się do końca na mózg rzuciła gaciowa przekupo :D

Gość gość
ale linki wklepałaś dobre

Gość gość
I po "tabletce po". Średniowieczu, witaj!

Gość otulona_snem
dwa,trzy posty wysle i znowu nie moge wyslac :o

Gość gość
Tępe dzidy co chwila kogoś innego oskarżają i wyzywaja, moze maja szklana kule? Shatyna do dziś nie przeprosily, a na temacie siedzą dzień w dzień i pierdza w swoim przytulnym gniazdku.

Gość bite me
Ja wczoraj podobał wam się serial (pierwszy odcinek na TVN) "Belle Epoque" , ktory miał byc hitem. Moim zdaniem to serial przereklamowany, nie mowiąc o tym, że inspirowanie się twórców cenionymi zagranicznymi produkcjami daje nędzne efekty. To nie pierwsza taka hała w polskim wydaniu. ps No i jak to w polskich serialach produkowanych współcześnie najczęściej bywa dialogi ciche, niewyraźne, zagłuszane przez przesadnie głośną muzykę.

Gość gość
to fakt muzyka zagłusza dialogi równie dobrze mogliby puścic piłę motorową :P ogólnie nie jestem zawiedziona, może 2 odcinek będzie lepszy?!

Gość gość
otulona_snem wczoraj wiec jeszcze raz-..mnie cyganka na Marszalkowskiej w Warszawie okradla,i szukajac w necie innych tego typu przypadkow,trafilam wlasnie na "ichni" kodeks..od tego momentu wiem,ze tejze spolecznosci,zadne programy nigdzie nie sa w stanie zmusic,do tego by sie "integrowala"-szczegolnie w pracy, X a ja kiedyś dawałam korki z polskiego młodemu cyganowi. W której klasie? W drugiej, po to, żeby zdał do trzeciej. interesowało ich (jego rodziców) tylko to, żeby nauczył się pisać i czytać i skończył 3 klasy. Na pytanie "dlaczego" odpowiedzieli, że zbyt dużo mają w rodzinie interesów i ktoś musi zająć się częścią roboty, im szybciej tym lepiej. I faktycznie, Taliano, bo tak mu było na imię, ma dzisiaj lat 21, mieszka tam gdzie mieszkał (centrum Polski), ma trójkę dzieci i żonę młodszą od siebie o 3 lata. Handluje autami, antykami, jeździ na jakieś handelki do Ruskich i na Ukrainę. Żyją jak pączuszki w masełku, chatę mają taką, że jak sądzę każdy z nas na tym topiku by o takiej marzył (co dziwne, nie w stylu cygańskim jak większośc tutaj dookoła tylko zupełnie nowoczesną, czystą, przestrzenną). Jakbym Wam opowiedziała o tym co mieli w jego rodzinnym domu (tzn jaki brud, syf, jak i co jedli) to byście mi za Chiny Ludowe nie uwierzyli w jakim -dosłownie- rynsztoku cyganie funkcjonują, mając (zaznaczam!!) kasę na samochody, inwestycje, mieszkania. Masakra. I dlatego ja też nie wierzę w żadną integrację, w żadne przenikanie sie ich i naszych kultur. Mentalnie bliżej im do wschodniej dziczy arabskiej aniżeli europejczyków, nawet się z tym nie kryją specjalnie.

Gość gość
otulona_snem wczoraj gość dziś o tzn co "po" nie bedzie mozna w PL tego kupic? xx No, pan poseł Pięta ma dokładnie takie życzenie więc kto wie.

Gość gość
A bogdana Borusewicza jak dziennikarka spytała co o tym sądzi to odpowiedział jej ,, ja tych tabletek nie biorę ''. Arogancja i chamstwo tej władzy nie znają granic. Kobiety to dla nich tylko krowy rozplodowe, które nawet po g****ie powinny się cieszyć z ciąży, bo przecież dostaną 500+. Żałosne. I żeby nie było kodu też nie cierpię i alimenciarza, ani żigolaka Petru. Ale PiS działa mi na nerwy najgorzej. Wszędzie chcą wepchnać te swoje łapska. I pomagają patologii zamiast wspierać pracujących.

Gość otulona_snem
tak to juz jest,jak 38 milionowym krajem,rzadzi odrealniony starszy Pan :o on chyba nienawidzi kobiet :o

Gość gość
I tak będą kobiety robiły. Podziemie aborcyjne będzie sobie kwitnąć w najlepsze. A rządzący będą udawać, że problemu nie ma. I właśnie na tym polega porażka tego kraju. Że robią co kadencję taki szach mat w konkretnym zagadnieniu i problemu nie ma, jest po sprawie. A X lat później wraca to wszystko ze zdwojoną siłą. I nie dotyczy to tylko pisu oczywiście. Ale o własne nogi akurat PiS się potknie, zobaczycie. Tak, jak ostatnio Platforma.

Gość gość
Tak to jest jak krajem rzadzi stary kawaler i matka ksiedza.

Gość gość
bite me dziś >>> "Belle Epoque" to nieporozumienie. Małaszyński chciał zagrać światowo, a wyszło coś, czego nie obejrzy się nigdy więcej > http://natemat.pl/201679,belle-epoque-to-nieporozumienie-malaszynski-chcial-zagrac-jak-hardy-w-tabu-a-wyszlo-cos-dziwnego

Gość gość
Czy my potrafimy robic porządne seriale? Co serial to lipa ps Oby dalej było lepiej :p