Gość gość Napisano Luty 8, 2017 Wlaczcie sobie polo tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2017 Taniocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2017 Myslicie ze to prawdziwe kamienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2017 Myślimy, że to prawdziwy SPAM :P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćoszukana Napisano Luty 19, 2018 Wnerwiłam się okropnie na ten oszukańczy proceder z klejnotami w TV Polonia !!! Napiszę do do TVNu bo to skandal oszukiwać ludzi fałszywymi obietnicami zakupu " srebra " jest to badziewie , bo srebra są okruchy nawet na wyrobach z wybitą próbą 925 !!!! Mam kilka takich wyrobów , bo chciałam jakoś ulokować mizerne dochody , a teraz jestem tylko bogatsza w badziewie !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Zaczęłam pracować w tym całym klejnot tv na stanowisku konsultantki, jednak po miesiącu zrezygnowałam. To totalne badziewie, konsultanci o tym wiedzą i nabijają ludzi w bambuko, Szefostwo firmy chce tylko sprzedać, nieważne, czy produkt, który klient zamawiał jest, czy nie ma: jeżeli nie ma, każą sprzedać inny. Oczywiście nie powiadamiają klienta o tym , że zamówili dla Niego coś zupełnie innego niż dany klient chciał - liczą się tylko wyniki sprzedaży. Konsultanci potem śmieją się z naiwnych klientów. Ludzie nie dawajcie się oszukiwać!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2018 Nie polecam,czekam już ponad dwa tygodnie na zamówienie.Nie można się dodzwonić do biura obsługi klienta.Co do autentyczności,trudno powiedzieć.Pozostaje tylko wierzyć lub sprawdzić w jakimś wiarygodnym żrodle.Srebro na pewno nie jest próby 925,zaraz czarnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 10, 2019 Nie kupujcie, to oszuści. Zamówiłam pierścionki z diamentami, poszłam z nimi do jubilera: popękane, bez blasku, nie świecące diamenty tzn. jakieś śmieci, których nikt nie używa w jubilerstwie i w ogóle w żadnej innej dziedzinie. A pierścionek z tanzanitem przysłali mi w kolorze białym i jeszcze wmawiali, że tanzanity są białe, a na ekranie pokazują fioletowe. Jeśli srebro to nie srebro a zło to nie złoto, to co oni ludziom wciskają? jakieś śmieci i nic poza tym........... nie dajcie się oszukiwać, nie kupujcie niczego........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lija Napisano Sierpień 14, 2019 Mam nadzieję,że ktoś w końcu zajmie się tymi oszustami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Basaraba Napisano Październik 24, 2019 Ostatnio przysłali mi poszarpany łańcuszek i pokrzywiony pierścionek. Telefony milczą a w rozmowie jak już się uda dodzwonić są bezczelni. Po prostu chamówa z oszustwem zmieszane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joon Napisano Styczeń 26, 2020 trzeba być ...niętym żeby w to uwierzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roksana Napisano Styczeń 31, 2020 trzeba być ...niętym żeby w to uwierzyć Dokładnie. Jak mi się śmiać chce z tych naiwnych kobiet . kupować taki chłam bez wartości. Ani to srebrne ani te kamienie prawdziwe . Za grosze można kupić biżuterię taka sama w necie . Ludzie lgną tu jak do Rydzyka i pisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roksana Napisano Styczeń 31, 2020 Nie kupujcie, to oszuści. Zamówiłam pierścionki z diamentami, poszłam z nimi do jubilera: popękane, bez blasku, nie świecące diamenty tzn. jakieś śmieci, których nikt nie używa w jubilerstwie i w ogóle w żadnej innej dziedzinie. A pierścionek z tanzanitem przysłali mi w kolorze białym i jeszcze wmawiali, że tanzanity są białe, a na ekranie pokazują fioletowe. Jeśli srebro to nie srebro a zło to nie złoto, to co oni ludziom wciskają? jakieś śmieci i nic poza tym........... nie dajcie się oszukiwać, nie kupujcie niczego........ Jak można być tak naiwnym... może podam mój nr konta zbieram na chleb .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plejada 0 Napisano Sierpień 31, 2020 KLEJNOT TV to wielkie oszukańcze ... , nie mówiąc o tym ogryzku prowadzącym i tej chamicy co drze ryja kseni , sprzedają po wygórowanych cenach badziew z Indii , dziadostwo , wmawiają ciemnote ludziom ,, wstyd , oszukańcze ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LosikLosik 0 Napisano Lipiec 9, 2022 (edytowany) Dzisiaj zadzwoniłem do Klejnot TV i zamówiłem sobie naszyjnik za 66 zł. W rozmowie z konsultantką zachowywałem się niekulturalnie (ale nie przeklinałem) do takiego stopnia, że tamta pani powiedziała "proszę nie dzwonić". Już od tamtej pory nie odbierają ode mnie telefonu. W zasadzie dostałem bana na te ich naszyjniki. Edytowano Lipiec 9, 2022 przez LosikLosik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach