Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość max 79

zarost intymny u mezczyzny w wieku 37 lat opinie kobiet

Polecane posty

Gość max 79

Witam mam pytanie do doswiadczonych kobiet po 30 co sadzicie o goleniu sie faceta w miejscu intymnym pytam powaznie ja nigdy sie nie golilem ale od pewnego czasu zaczalem i powiem wam ze to fajne uczucie byc tam gladkim natomiast moja zona nic nie powiedziala na ten temat zawsze bylam zarosniety ale pewnego wieczoru sie ogolilem chcialem jej zrobic mozna tak powiedziec niespodzianke kochalismy sie tego wieczora ale ona tak jak by wcale tego nie zauwazyla dodam jeszcze ze nasze zycie seksualne to nic ciekawego od kilku lat wieczne wymowki glowa boli zmeczona pozniej ja ja uwielbiam sex i moge codziennie sie kochac z nia wiec ogolilem sie mozna powiedziec dla nie poprostu cos innego. Cekam na powazne odpowiedzi kobiet co wy na to jak by waszfacet sie tam ogolil

Gość gość
nie lubie,mezczyzna ma byc mezczyzna a nie jakas wygolona c***a,albo malym chlopczykiem bleeeee odrzuciloby mnie mowie powaznie

Gość gość
a jak twoja zonka nawet nie widzi ze ogoliles sie tam,to pomysl nad rozwodem bo wyglada ze ma na ciebie koncertowo wysrane,albo moze jakiegos dor***iwacza masz,skoro ciebie olewa w tym temacie,golenie fiuta nic nie da,od d**y strony koles zaczynasz,ale mowie mnie by odrzucilo na kilometry od takiej wygolonej ciotki

Gość gość
Ja jak wyzej gosc uwazam,