Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MÓJ CHŁOPAK NIE CHCE SIE ZE MNA KOCHAC

Polecane posty

Gość gość

Od 2 lat jestem w związku z mężczyzną.Dodam, że mieszkamy daleko od siebie, widzimy się raz, dwa razy w tygodniu.Ja studiuję.Co każde spotkanie uprawialismy seks.Klasyczny, oralny, petting.Zawsze miał na mnie ochotę.Ale od kilku dniu sytuacja się zmieniła, kiedy podczas seksu gumka zawiodła..No i zaczęło sie, jeżdżenie po testy ciążowe , strach i stres.Powiedział, że chce poczekać z seksem aż będziemy CHCIELI mieć dzieci.A to za dobre kilka lat i to bliżej 10, a nie 5..Do tego czasu nic a nic nie chce ze mną oprócz przytulania, dotykania, calowania.Jestem kobietą i potrzebuje seksu z moim facetem, czuć tą intymność i bliskość..Nie sądzę żeby wytrzymał tak długo bez zbliżenia się do mnie..ale dobija mnie ta sprawa, bo czuje że to oslabi masz związek..

Gość gość
Masz duze potrzeby? Moze popiszemy ze soba jestem facetem

Gość gość
Ja tez to samo przezywalam to chlopaka zmienilam iten nowy posuwa mnie jak zwariowany

Gość gość
Gdy gumka zawiedzie, to nie leci się po test ciążowy tylko po tabletkę po :P

Gość gość
Sex wiąże na początku, bez seksu to i tak sie rozpadnie. Tak jak pisze przedmówca tabletka po. i spać spokojnie.

Gość gość
Tabletke po wzięłam, ale strach pozostanie aż do okresu

Gość gość
ile macie lat? widocznie on nie widzi z tobą przyszłości, jeśli nie znajdzie kogoś lepszego

Gość gość
na uczuciowym jest temat tylko odwrotnie zamiencie się partnerami i po sprawie:)

Gość gość
Seks = możliwość ciąży, tak więc każdy kto decyduje się z kimś sypiać musi być przygotowany na ewentualne potomstwo.

Gość gość
Uznał, że sytuacja z peknieciem gumki zniechecila go do seksu i że seks dopiero po ślubie kiedy będziemy chcieli mieć dziecko.

Gość gość
A jak już będziecie po ślubie i urodzi się dziecko, to co? Znów celibat, aż do czasu chęci posiadania drugiego dziecka?

Gość gość
To nie pęknięcie gumki go zniechęciło, ale strach że gdybyś zaciążyła to "musiałby" z tobą zostać, a już na pewno musiałby płacić alimenty. Najprawdopodobniej on nie myśli o tobie jak o potencjalnej partnerce na całe życie.

Gość gość
Mam nadzieję, że to chwilowe spowodowane strachem..

Gość gość
To już śmieszne, studiująca dziewczyna po dwóch latach życia z chłopakiem nie pojęła, że zadaje się z jakimś prymitywnym ćwiokiem. Nie można inaczej ocenić faceta, który po dwóch latach życia z kobietą wpada w panikę na samą myśl o dziecku. Takiemu przyszłemu "ojcu" powinnaś pokazać drzwi.