Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35letnihinotyz

Jestem 35 letnim facetem i wole młode niż samotną Trzydziestkę

Polecane posty

Gość 35letnihinotyz

Bo niestety muszę to przyznać ale jak spotykam fajna uśmiechniętą i cieszącą się z życia trzydziestolatkę to wzwyczaja ma męża narzeczonego. Prawie wszystkie samotne 30-stki to użalające się nad sobą histeryczki nie mogące funkcjonować bez leków psychotropowych.Do tego mające parcie na ślub i dziecko graniczące ze skrajną desperacją,nie wspominając o tym ze dość sporo z nich jest mało atrakcyjna i przy kości.Zaś młoda dziewczyna 19-25 lat to uśmiech i chęć zabawy przy takiej czuje się jak młody bóg, nie wspominając o uroczej buzi. Do tego dużo z nich, tych fajnych i ładnych jest jeszcze wolnych.

Gość gość
a co z dziewczynami 25-30

Gość gość
tylko pytanie, co robisz na babskim forum jesli jestes taki kôrwa kozakiem? Wypērdalaj w podskokach, pajacu , won

Gość gość
to sobie wól, twoje prawo:) przecież i tak jak sam dobrze wiesz z twojego wolenia i tak kompletnie nic a nic nie wynika:)

Gość gość
Jasne, najlepsze 13 latki a nie staruchy 30letnie.

Gość gość
12.48 to przecież ten kafeteryjny głupek co tu ze sto nicków ma i pierdy wali.

Gość gość
:D juz widzę jak 19 latki lecą na starszego pana :D kasę wyciągnąć i się zabawić :D na chwilę bo w swoim towarzystwie z takim panem to raczej wstyd się pokazać :D

Gość gość
ja mam 30 lat i starszy o 10 l to dla mnie staruch ze dzbukami na dole ;) ;) hehe. Wiec pamietah mlode leca tylko na hajs na dom I na wygody!!! Potem ja zaplodnisz a Ona I tak bedzie kochac mlodszego!!!

Gość gość
Wole, to ci się autorze zrobiło na szyi :P, a w życiu ważne jest to, u kogo ty masz jakiekolwiek szanse :). Pomarzyć sobie możesz o młodych dziewczynach i wygranej w totka, a potem otwórz oczy i idź żebrać o akceptację samotnych, zdesperowanych czterdziestek. Choć pewnie one też wybuchają śmiechem, na sam twój widok :P.

Gość gość
Kolejny dynamiczny singiel z wysokim czołem łagodnie zachodzącym na plecy :)

Gość 35letnihinotyz
Taka prawda jeżeli kobieta ma 30 lat i jest samotna to albo jest brzydka (choć wbrew pozorom to rzadkość bo brzydkie są realistkami i w parafiach zapoznają mężów desperatów) albo wybrzydzały przez całą młodość bo uważały się za nie widmo kogo.

Gość gość
co za idiota

Gość gość
35 letni facet wyrywający 19-stki to dopiero zabawny widok hahah...

Gość gość
Szczerze to goowno kogo to obchodzi.