Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie surówki robicie dzieciom?

Polecane posty

Gość gość

Mój dwulatek chętnie je warzywa więc chciałabym to wykorzystać i szukam ciekawych zamienników mizerii, buraczków, marchewki z jabłkiem i surówki z kapusty pekińskiej

Gość gość
Mój je, które wymienilas plus surowke z kiszonej kapusty i z ogorka kiszonego z jablkiem i czerwona cebula.

Gość gość
oprocz twoich robie tez: por+marchewka+jablko kapusta czerwona+cebyla+jablko Biala kapusta+ koperek+marchewka czasem po prostu gotuje do obiadu brokula, kalafiora, fasolke szparagowa albo marchewke z groszkiem Co do sosow do surowek to najczesciej jest na bazie jogurtu, zabku czosnku i ziol

Gość Gość W Domu
Nr 1 to marchewka z jabłkiem a nr 2 świeży szpinak + czerwona cebula + papryka ale jemy tez z kiszonej kapusty z marchewka i cebula albo z ogórków kiszonych z cebula, pekińska + marchew + papryka + cebula + jabłko i to chyba tyle. Latem jeszcze pomidory z cebulką ale teraz nie ma dobrych pomidorów.

Gość gość
Dziękuję ślicznie, na pewno to wykorzystam :-)

Gość gość
kalafior lub fasolka z bułka tarta, surówka z czerwonej kapusty ze śmietana, kiszona+cebula+szczypiórek ogórki kiszone pomidory ze śmietaną ugotowane warzywa z mrożonki moja córka nie lubi sałaty, marchewki startej i białej kapusty.

Gość gość
Ja odkąd przeczytałam na http://tunele-foliowe.pl/szparagi-w-polsce jakie korzyści dla zdrowia przynoszą szparagi, zaraz wprowadziłam je do naszej diety. Przyznam, że nawet dzieci ze smakiem zaczęły je jeść, chociaż najpierw trochę się dziwiły i marudziły.

Gość gość
Fasolka szparagowa z oliwą z oliwek z czosnkiem i natką pietruszki. Dobra do ziemniaczków z mięskiem lub z dodatkiem podsmażonej piersi indyka lub kurczaka i makaronu. Synek uwielbia.