Miecz 846 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: A może tylko tak udaje, że jestem stara i gruba. Akurat tutaj największe znaczenie ma intelekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Obracasz się w kręgu aktorek z teledysków mydełka fa? Tak się złożyło, że to natura je obdarzyła. Trochę przesadzam z tą liczba mnogą bo jest ich dwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miaina napisał: Tyle mam w talii Kart do wróżenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: W kręgach moich koleżanek panuje teraz trend na zmniejszanie biustu. I to na NFZ. Wierzę, naprawdę duży biust potrafi być udręką, a kręgosłup składa wypowiedzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Akurat tutaj największe znaczenie ma intelekt. To akurat widać doskonale jaki kto ma. choć w dobie sztucznego inteligenta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 259 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Obracasz się w kręgu aktorek z teledysków mydełka fa? Ja bym wolała, przyjaźniejszy klimat niż w poradni ortopedycznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Tutaj pomiarów musi dokonać osoba postronna. Mogę być i ja A będziesz profesjonalny i obiektywny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Miaina napisał: Tyle mam w talii Sprawdziłam czy miarka nie jest z Chin? Oni tam mają inne standardy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Zazdro Nie ma czego. Kiedyś to był postrach dzielni a teraz faktycznie przypomina cestodę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 259 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Kart do wróżenia Tych to są dwie, pierwsza układa się pod drugą ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Akurat tutaj największe znaczenie ma intelekt. Już mnie nie kochasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: A będziesz profesjonalny i obiektywny? Być może nawet będzie miał oprócz miary obiektyw. Tzn.chyba że obiektywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Wierzę, naprawdę duży biust potrafi być udręką, a kręgosłup składa wypowiedzenie. Mają z nimi problem - kręgosłupem i biustem. Oraz stanikami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: A będziesz profesjonalny i obiektywny? Oczywiście! Mych nieodwzajemnionych uczuć nie biorę pod uwagę. Pełny profesjonalizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: A będziesz profesjonalny i obiektywny? Taaaa... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 259 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Sprawdziłam czy miarka nie jest z Chin? Oni tam mają inne standardy. A ja nie sprawdzam. Ufam że chińska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Już mnie nie kochasz Właśnie za niego Cię kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Już mnie nie kochasz To jedno z najczęstszych zdań jakie Andrzej czyta. Mam doświadczenie w jego stukaniu na telefonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Oczywiście! Mych nieodwzajemnionych uczuć nie biorę pod uwagę. Pełny profesjonalizm. Rekomendacje pokaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Mają z nimi problem - kręgosłupem i biustem. Oraz stanikami. Tzw.czapeczki niemowlęce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miaina napisał: A ja nie sprawdzam. Ufam że chińska Kiedyś kupowałem buty w rozmiarze 42. Przedwczoraj już 44 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Być może nawet będzie miał oprócz miary obiektyw. Tzn.chyba że obiektywny No właśnie tyle niepewności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Miaina napisał: A ja nie sprawdzam. Ufam że chińska To spoko. U nich milimetr to u nas trzy. Albo pół. Już sama nie wiem. Edytowano 5 godzin temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: To jedno z najczęstszych zdań jakie Andrzej czyta. Mam doświadczenie w jego stukaniu na telefonie. Nie masz szans by zakłócić nasze uczucia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Mają z nimi problem - kręgosłupem i biustem. Oraz stanikami. Niestety, nie ma lekko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, miramar napisał: Rekomendacje pokaż. Masz 75B Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Kiedyś kupowałem buty w rozmiarze 42. Przedwczoraj już 44 Czy przybywa Ci wszędzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Oczywiście! Mych nieodwzajemnionych uczuć nie biorę pod uwagę. Pełny profesjonalizm. Teraz to dopiero wzbudziłeś moje podejrzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Czy przybywa Ci wszędzie? Już o tym pisałem. Skup się, Brum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 259 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Kiedyś kupowałem buty w rozmiarze 42. Przedwczoraj już 44 Mówią że uszy, nos i stopy rosną całe życie. Jeśli to prawda to mój nos na starość będzie potrzebował rusztowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach