miramar 302 Napisano 5 godzin temu Nawet o prasowaniu kiecek nie można już pisać? No weźcie się opanujcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 19 Napisano 5 godzin temu Może można posłać "coś w coś" moderacji z problemem rozumkowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Maryyyś_+ napisał: Może można posłać "coś w coś" moderacji z problemem rozumkowym W odwecie jest ban wiekuisty a nie mam pomysłów na nowe pseudonimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, miramar napisał: W odwecie jest ban wiekuisty a nie mam pomysłów na nowe pseudonimy. Wczoraj panował trend zmyłkowy w nazewnictwie. Ja idąc za przykładem już mam wymyślone caryca rzeczywistości tak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Wczoraj panował trend zmyłkowy w nazewnictwie. Ja idąc za przykładem już mam wymyślone caryca rzeczywistości tak. Ja chyba będę nadawała cyferki. Muszę tylko podjąć decyzję - arabskie czy rzymskie i czy mają być w kolejności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 5 godzin temu 30 minut temu, miramar napisał: Nawet o prasowaniu kiecek nie można już pisać? No weźcie się opanujcie. Już nic nie można i o niczym pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Ja chyba będę nadawała cyferki. Muszę tylko podjąć decyzję - arabskie czy rzymskie i czy mają być w kolejności. Zacznij od 90 by wyglądało na rocznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Ja chyba będę nadawała cyferki. Muszę tylko podjąć decyzję - arabskie czy rzymskie i czy mają być w kolejności. Przypomniałaś mi popularny mem sprzedażowy "Chłopi Tomi". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Zacznij od 90 by wyglądało na rocznik Albo na obwód biustu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Zacznij od 90 by wyglądało na rocznik To jest myśl! Wpiszę 00. Co sobie żalować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Albo na obwód biustu. To chyba za skromnie jak na tutejsze standardy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: To chyba za skromnie jak na tutejsze standardy. No nie wiem, jeszcze do niedawna popularnym określeniem tutaj była płaska deska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Albo na obwód biustu. Nie ma co się czaić od razu przy następnym dajemy 90-60-90 Czyli 90 lat 60 kilo nadwagi i 90 tys długu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: No nie wiem, jeszcze do niedawna popularnym określeniem tutaj była płaska deska. Jakby deska mogła nie być płaska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie ma co się czaić od razu przy następnym dajemy 90-60-90 Czyli 90 lat 60 kilo nadwagi i 90 tys długu Ja dam numer telefonu do specjalistów od czystego powietrza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: To chyba za skromnie jak na tutejsze standardy. A to zależy od tego ile jest pod biustem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie ma co się czaić od razu przy następnym dajemy 90-60-90 Czyli 90 lat 60 kilo nadwagi i 90 tys długu 60 cm w pasie to bym nawet mogła mieć. Gdybym tylko chciała oczywiście. Ale, że nie chce to nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Jakby deska mogła nie być płaska. Mogą być jeszcze sękate, ryflowane, rzeźbione (na siłowni chyba). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Pokraka napisał: Nie ma co się czaić od razu przy następnym dajemy 90-60-90 Czyli 90 lat 60 kilo nadwagi i 90 tys długu To ze swojej strony dodam 23 cm! Tasiemca Edytowano 5 godzin temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Ja dam numer telefonu do specjalistów od czystego powietrza. Trochę dużo liczb ale może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: A to zależy od tego ile jest pod biustem Bardzo słuszna uwaga, której miałam nadzieję nie czytać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: A to zależy od tego ile jest pod biustem W kręgach moich koleżanek panuje teraz trend na zmniejszanie biustu. I to na NFZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: 60 cm w pasie to bym nawet mogła mieć. Gdybym tylko chciała oczywiście. Ale, że nie chce to nie mam. Wiadomo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Bardzo słuszna uwaga, której miałam nadzieję nie czytać Udawaj, że nie widziałaś wpisu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 55 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: W kręgach moich koleżanek panuje teraz trend na zmniejszanie biustu. I to na NFZ. Obracasz się w kręgu aktorek z teledysków mydełka fa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: 60 cm w pasie to bym nawet mogła mieć. Gdybym tylko chciała oczywiście. Ale, że nie chce to nie mam. Ja mam bo to pamięć mięśniowo tłuszczowa a w podstawówce miałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 302 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Wiadomo! A może tylko tak udaje, że jestem stara i gruba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 846 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: A to zależy od tego ile jest pod biustem Tutaj pomiarów musi dokonać osoba postronna. Mogę być i ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1372 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: To że swojej strony dodam 23 cm! Tasiemca Zazdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 259 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Albo na obwód biustu. Tyle mam w talii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach