Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektóre kobiety są takie dziecinne, nieżyciowe?

Polecane posty

Gość gość

Na przykład moja koleżanka ze studiów. Wracałyśmy razem z egzaminu, i przechodziłyśmy obok supermarketu, na którego parking wjechał taki stary Garbus, wiecie, to stare śmieszne autko sprzed 50 lat. Ta moja koleżanka przez cały czas przyglądała się temu garbusowi i zaciągneła mnie na ten parking gdzie garbus zaparkował i oglądała go uśmiechnięta. I jeszcze flirtowała z właścicielem :-o Ja rozumiem żeby zainteresować się jak facet ma jakieś drogie auto, wtedy wiadomo że nieźle zarabia ale co może ciągnąć kobiete do jakiegoś dziecinnego faceta, któremu jakieś głupoty w głowie, przecież to niepowazne tracić czas i pieniadze na utrzymanie jakiegoś starego grata, prawdziwy facet zarabia kase i jest poważny :-o Dlaczego moja koleżanka jest taka dziwna :-o

Gość gość
Zazdroscisz paskudo

Gość wrednybabsztyl
No ja też lecę do bmw r75 jak widzę.Niektórzy czy niektóre kochają oldschool.I to z infantylnością nie ma nic wspólnego wręcz przeciwnie.

Gość gość
Ten "stary grat" jest dziś wart więcej niż 60% aut jeżdżących po polskich drogach.

Gość gość
A dlaczego ty, autorko jesteś tak paskudnie głupia, że piszesz o wszystkim, co cie spotyka? Myślisz, żeby napisać jaki kolor ku/py dziś zrobiłaś w wc? Debilka!!!!!!

Gość gość
A co ty byś durnoto z 16.03 tu czytała gdyby nikt nie pisał o tym co go spotyka?przecież to forum...

Gość gość
głupia krowo, twój temat jest idiotyczny. napisz coś o sobie, może to, że masz tasiemca w tyłku i nie wiesz co z nim zrobić, debilka!!!!

Gość gość
:D

Gość gość
Napisz o swoim tasiemcu durnoto co nawet nie umie swojego tematu założyć a czyjeś obśmiewa jak prostaczka:-o

Gość gość
ahaaa.... i to nie jest mój temat tylko bronię założycielki durnoto:D

Gość gość
Z tego co widzę to właśnie ty jesteś dziwna :)

Gość gość
Bo jak można atakować wyzwiskami zamiast kulturalnie się wypowiedzieć? nie rozumiem tych wszystkich wściekłych obszczekiwaczy skoro nawet nie widzą, ba, nie znają człowieka!

Gość gość
Tym tematem pokazalas tylko tyle, ze jesteś blachara.