Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alantena

Czy poruszać tę sprawę czy lepiej nie bo się obrażą?

Polecane posty

Gość Alantena

Mam córkę w wieku 12 lat i ma ona przyjaciółke w tym samym wieku. Takie papużki nierozłączki. Regularnie raz w tygodniu jeżdżę z córką na basen i teraz zaczęłyśmy zabierać też tę koleżankę. Wiecie co ludzie kochani przeżyłam szok jakeśmy się przebierały w boksie. Ta koleżanka z wyglądu wydaje się czysta schludna twarz ręce ma czyste ubranie też ja patrzę, ona zdejmuje majtki a tu c**a cała ŻÓŁTA!! Bosze kochany całe szczęście, że tu boksy bo bym się chyba ze wstydu spaliła jakby ktoś pomyślał, że to też moje dziecko. Ja nie wiem czy ona się tam nie myje czy co? Nie wyobrażam sobie aby moja córka tak nie dbała o higienę. Wiecie aż wstydziłam się jej zwrócić uwagę tam na tym basenie a teraz myślę, że tu należałoby raczej rozmawiać raczej z jej rodzicami bo to ewidentna wina wychowawcza. Znamy się od dawna ale wiecie ludzie kochani aż mi głupio będzie poruszyć taki temat i jeszcze nie wiadomo czy się nie obrażą :O

Gość gość
lepiej nie bo się obrażą

Gość gość
za rok za 2 zacznie sie ogladac za chlopakami i wtedy zacznie pisdeczke glansowac na blysk :D

Gość gość
TroChe głupio poruszać takie tematy. To krepujace. Gość wyżej dobrzeżach mowi

Gość gość
Uważam,że to niestosowne zerkać jak przebiera się obca dla Ciebie 12latka!!!

Gość gość
Gdybyś nie patrzyła tam gdzie nie powinnaś to byś teraz bzdur nie pisała.

Gość gość mean
Ja bym nie poruszal. Mam bardzo zle doswiadczenia z cudzymi dzieciakami. Kiedys bylem na rybach i jedna wpadla do wody. Uratowalem ja, udzielilel cieplego schronienia w moim samochodzie i podsuszylem ubrania na masce. Wiesz jakie mialem potem podziekowania od rodzicow? Plotki, ze rozebralem do naga ich corke i sila przetrzymywalem w samochodzie. Od tamtej pory nie mieszam sie do cudzych bachorow.

Gość gość
Prawda leży zawsze po środku. Jedno pytanko. Czy dziewczyna była u Ciebie naga w samochodzie? Tylko szczerze bez kręcenia.

Gość gość
Nie wiem jak ci/pka może być żółta. Nawet jak się nie myjesz to nie robi się żółta, nie wiem co ty bredzisz. Poza tym jej ci/pka, jej sprawa i chooy ci do tego.

Gość gość
Jak bylismy mali i jednak kolezanka na pokazywala to tez miala zolta :D :D :D