Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w takim razie zasugerowal mi ze jestem niezbyt ladna?

Polecane posty

Gość gość

Pytalam mojego chlopaka, czy byłoby mi ładniej w innych wlosach niż blond( teraz mam blond), a on na to zebym nie zmieniala koloru wlosow bo strace caley swoj urok :O czyli wg niego jestem brzydka?

Gość gość
Gdybyś mu się nie podobała prawdopodobnie nie był by z Tobą. Może tak Ci powiedział bo lubi twój blond i nie wyobraża sobie Ciebie w innym... Do jasnej... To TWÓJ facet nie możesz zapytać w prost?

Gość gość
zapytałam, to on oczywiscie mowi, ze jestem ladna, ale to tak zabrzmialo,jakby jedynym moim atutem dla niego byl moj kolor wlosow... Sama nie wiem, moze jestem przerwrazliwiona ,ale tak to odebralam

Gość gość
Tak, wyglądasz jak zapuszczona szczurzyca, pewnie go na bełty bierze jak cię musi oglądać i jeszcze mówi, że "ładna" jesteś Hahaha :)

Niepotrzebnie dopatrujesz się drugiego dna, tam, gdzie go nie ma. To dobra droga do zniszczenia sobie związku - chcesz tego?

Gość gość
A stara się? Widać ze kocha? Dzwoni? Pisze? Jaki jest dla Ciebie? Ile macie lat? Planujecie wspólna przyszłość?

Gość gość
no nie jestes ładna wieśniaro :D w każdym kolorze wlosow bedziesz wygladała jak prymitywna suka

Gość gość
ja bym to odebrała jako komplement, wiadomo - większość facetów nie potrafi prawidłowo ubierać myśli w słowa, więc nie doszukuj się tutaj jakiegoś ukrytego znaczenia, poza tym, jak już ktoś napisał, jeśli byś mu się nie podobała, to by z tobą nie był