Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAZDY TEGO szuka

WSZYSCY pragna szczescia,milosci dobrej drugiej polowki,a wokolo tylu samotnych,

Polecane posty

Gość gość
nie wiadomo mi o tym by mnie rodzina obgadywala

Gość gośćehhh
Mama tak samo jak większość z was piszących, cały czas sam mimo że mam rodzinę to już nawet świąt nie chce mi się z nimi obchodzić, bo widzę ich z rodzinami dziećmi i mają wspólny temat. A ja siedzę i się temu przyglądam. Nie pasuje do nich. :(

Gość gość
gość dziś Zalezy jaka rodzina ... Moze byc toksyczna rodzina,co tylko obgaduja,zyja plotkami,a jak Ciebie to Ciebie obgduja ... Co to za rodzinka... Vvvv O właśnie to!! , ja mam takich s*******i w rodzinie.

Gość gość
Ja jestem sama w wieku 20l stawialam na kariere a teraz po 30 nie mam gdzie kogo poznac wiec jestem sama. A w ziazkach ktorych bylam to byla rutyna potem nasycenie i koniec zwiazku

Gość gość
Większość związków ma taki właśnie schemat.

Gość gość
Ja to sie zaczne puszczac ,bo nikt o mnie powaznie nie mysli i zaden sie we mnie nie zakochuje.Nie wiem co dalej a do zwyklego seksu bez uczuc ,to sie zawsze znajdzie

Gość gość
Zrobisz sobie 500+ jak sie będziesz puszczać hehe

Gość gość
Straciłem swoją miłość ale czy to była miłość skoro się rozpadła.

Gość gość
Pewnie nie. To była iluzja.

Gość gość
gość wczoraj Ja jestem sama w wieku 20l stawialam na kariere a teraz po 30 nie mam gdzie kogo poznac wiec jestem sama. A w ziazkach ktorych bylam to byla rutyna potem nasycenie i koniec zwiazku Zgłoś Tak to jest, kobiety gonią kariery zamiast szczęście rodzinne a potem płacz. To feministki winne waszego nieszczęscia, zrobiły z was niewolnice ekonomiczne zamiast szczęśliwe mamy i żony. Przykro że tak was okłamały.

Gość gość
Czas pieniądza i konsumpcjonizmu, to prowadzi zawsze do upadku duchowego.

Gość gość
Znowu ten bałwan od feministek wylewa swoje żale. Musi być już stary, bo powtarza zawsze to samo.

Gość gość
Ja pragnę szczęścia, ale nie wiążę go z posiadaniem partnera. Raczej z rozwojem własnym, spełnianiem marzeń, posiadaniem pieniędzy i wygodnego domu. Mężczyzna jest mi w tym wszystkim totalnie zbędny. Dlatego też nie czuję jakiegoś piętna samotności.

Gość gość
Ja pragnę szczęścia, ale nie wiążę go z posiadaniem partnera. Raczej z rozwojem własnym, spełnianiem marzeń, posiadaniem pieniędzy i wygodnego domu. Mężczyzna jest mi w tym wszystkim totalnie zbędny. Dlatego też nie czuję jakiegoś piętna samotności.

Gość gość