Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość599595959595

Czy to dobry pomysł na wakacje. Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość
Każdy powinien spędzać wakacje tak jak chce, jeżeli ci się podoba to jedź, my w tym roku pojedziemy do Hiszpanii, mamy już nawet zarezerwowane noclegi przez Bookapart :)

Gość zaimka4
to twoja decyzja jak chcesz spędzić wakacje, ja też sama decyduję za siebie :) w tym roku Grecja, też właśnie rezerwowałam noclegi przez bookapart

Gość gość
My planujemy już wakacje i zastanawiamy się co wybrać. Morze czy góry? Ogólnie lubię poleniuchować, ale góry tez lubie. W zeszłe wakacje byliśmy w Rewalu. Bardzo mi się tam podobało :) Noclegi w Rewalu znalazłam na portalu http://otonoc.pl/noclegi-Rewal

Gość Wejherowoo
A ja proponuję zostać w Polsce i wybrać się do Wejherowa :) Bardzo sympatyczne miasto, dużo zwiedzania, nawet można znaleźć tam tani nocleg gdybyście potrzebowali, blisko morza, no i jak już mówiłam dużo rzeczy do zwiedzania, nie można się nudzic:) www.wejherowo.pl

Gość gość
A może Chorwacja? Byliśmy tam klika razy i byliśmy bardzo zadowoleni. Najgorsza jest droga, ale daliśmy radę. Robiliśmy z dzieciakami częściej przerwy niż zawsze. Noclegi w Chorwacji znalazłam na portalu http://otochorwacja.pl/ mają tam bardzo dużo ofert, jest w czy wybierać.

Gość czesia777
my lubimy wracać do Chorwacji, co roku rezerwujemy sobie kwaterę na bookaparcie i jedziemy:)

Gość Olivieea
My zdecydowaliśmy się na Portugalię, znaleźliśmy dobre loty w fajnej cenie, no i udało się nam zarezerwować niezłe noclegi na Bookaparcie.

Gość mrsmagda
My też korzystaliśmy z Bookapartu, udało się nam znaleźć fajne noclegi w Hiszpanii niedaleko Marbelli i nie mogę się doczekać aż tam pojedziemy :)

Gość xkola
Chętnie poleciałabym na wakacje do Hiszpanii, Magda możesz mi podać namiary na tą kwaterę na Bookaparcie? Bo planuję pojechać we wrześniu albo październiku i powoli szukam miejsc :P

Gość gość
Proponuję Tobie stronę www.nancocleg.pl znajdziesz tam bardzo fajne oferty. Kilka razy korzystałam z tej strony i zawsze byłam zadowolona.