Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DOKUCZANIE Facetow,kobietom po 30 stce typu ,cytuje ... Juz stara jestes itp .

Polecane posty

Gość gość

Zauwazyliscie to,ze czesto faceci lubia dokuczac kobietom tym po 30-stce mowic im ,wmawiajac im ze sa juz "stare" :)

Gość gość
Oj zauwazylam :) Ale mam na to wyj****e.

Gość KAZDEGO czeka 30stka
Probuja im wmowic,ze sa beznadziejne, nienadajace sie juz do niczego,dlaczego,jak cel ?

Gość gość
ja tak nie mam, żaden mi nie śmie wyskoczyć z takim tekstem.

Gość gość
Co po 30-stce stara ? A co ma powiedziec taka Pani 55-letnia,albo 80-letnia ?

Gość gość
stara faszystowska obłudna bezproduktywna trująca baba :D

Gość gość
Dokuczaja,by sie lepiej poczuc, poczytaj o psychologi tam odpowiedz "tajemnica" takiego zachowania ...

Gość obecny
no dobra , koniec zajęć świetlicowych ! czy już bykowe zapłaciła ? jak zapłaci bykowe to możemy pogawędzić a póki co to jesteś tylko pasożytem , żre, śpi , pierdzi , szczy , znowu zatruwa powietrze a smród z kaleson się ciągnie długo , nie przydatna dla społeczeństwa i nawet nie chce się bzykać egoistka !

Gość gość
faceci? nawet jeśli tak myślą (ja tak myślę) to zatrzymują to dla siebie. to inne BABY uznają dzień za stracony jak nie dołożą innej - tej bez faceta :D

Gość gość
A te BABY co maja faceta to sie niczym innym nie umią pochwalic tylko tym ze go mają :-D :-D :-D

Gość gość
Ale to prawda, kobieta po trzydziestce traci swój jedyny atut i broń. Urodę. Wtedy nie ma już nic.

Gość gość
nigdy nie strzelam z urody,i nie jesteście mi do niczego potrzebni,na co mi ta uroda

Gość gość
A co sadzicie o kobietach ktore boja sie zostac same,i szukaja bardzo faceta ?

Gość gość
Standardowe zachowanie podstarzalych oblesnych ochlaptusow. Tez to przerabialam.....chocby na portalu randkowym. Pis and pisza, ale Jak sie okazuje, ze nie maja szans, to sie zaczyna wiazanka o starej pannie I zuzyciu itd No ale na chlopski rozum, nie podbija sie do kogos, kto nam sie nie podoba. Takze sflustrowani gamonie musza sie gdzies wyzyc, bo zadna ich nie chce, nawet ta stara panna

Gość gość
Ano tak.....zapomnialam, ze tylko kobiety sie starzeja. Faceci SA wiecznie mlodzi I czas Ich nie posuwa ;) hahahhahaha

Niektórych to tylko czas posuwa :D

Gość PANNa K bardzo mila
Cos Ty , gorzej jest jaak ktoś Ci mowi, zebys nie jadl tyle bo jestes gruby, pomimo, ze osoba, która to wypowiada, jest jeszcze bardziej tłusta niz Ty.... Mowie Ci, Ma Sa Kra !

Gość gość
Mam juz dosc tego, ze wciaz wymaga sie wszystkiego tylko od kobiet. Maja byc piekne, zgrabne, wiecznie mlode, niezalezne I chetne! A najgorsze w tym jest to, ze te idiotki sie na to zgadzaja I robia wszystko byle podoba can sie tym flejom, zaniedbanym ochlaptusow. Jak Ja Jestem laska, to oczywista oczywistosc, ze chce tez przystojniaka, a nie byle oblesnego ogra. I'm wiekszy ogr tym wyzsze wymagania. A w doopie to mam! Czas zaczac wymagac od facetow!

Gość gość
Tez to zauważyłam niestety faceci to straszni hipokryci sami po 30 wyglądają w porównaniu z rówieśnikami np. z Hiszpanii tragicznie ale wymagania to mają oj mają.

Gość gość
v