Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaola96

Pomocy ! dziewczyny!

Polecane posty

Gość olaola96

Hej, pisze do Was dziewczyny z uzyskaniem jak najszybszej odpowiedzi, juz nie wiem co mam myslec. Nie wiem nawet jak to ująć.. Mam objawy ciazy, jak i okres... ale bardzo dziwny... Moj ostatni stosunek osbyl sie 1stycznia , takze wskazuje na to ze bylby to 6 tydzien... zaczne od objawow : często boli mnie podbrzusze, czesto kreci sie w glowie, robi slabo, ostatni okres w styczniu byl dziwny - brazowa wydzielina przez 2 dni, pozniej normalna krew... mam odrzucenie do ryb, ogolnie jakos smaki czuje inaczej, mam ataki zimna jak i gorąca, o wielkim apetycie juz nie wspomne, co chwile jem - naprawdę... nie moge sie pohamowac... pierw slodkie, pozniej ochota na mieso. Nie wiem co sie ze mna dzieje moze sobie to wmawiam. Teraz okres spoznia mi sie juz trzeci dzien, czekam. Czuje sie jak balon, brzuch mam straszny, nie moge ani polozyc na nim reki ani nic bo boli, spodnie musze miec zsuniete bo nie wytrzymuje. A i jeszcze jedno - oddech, jakos ciezko mi sie oddycha jakby cos mnie trzymalo w klatce piersiowej,a co najdziwniejsze? nie wymiotuje ani nic. Prosze was pomozcie mi. Juz serio nie wiem co mam myslec, tak wiem powinnam zrobic test, ale pierw chce zobaczyc co o tym sadzicie.. Bo nawet jesli dostane okres to przeciez ciaza jest mozliwa? Moze za duzo sie naczytalam, nie wiem. Pozdrawiam i czekam na jakakolwiek odpowiedz ;)

Gość gość
Wsadz sobie kamerkę w pochwę i zrób zdjecia i potem wrzuć tu a my ocenimy czy jestes ciężarna

Gość gość
Najesz się jak prosię, obżerasz wręcz, a potem dziwisz że boli brzuch, nie możesz dopiąć portek i masz uderzenia gorąca?

Gość gość
Zrob test. W tak wczesnej ciazy najczesciej jedynym objawem jest samopoczucie zupelnie jak na okres. I prosze, doucz się. NIE MOZNA miec okresu będąc w ciąży, to jest niemozliwe! Moze sie zdarzyc plamienie czy krwawienie ciążowe ale nie jest to okres.

Gość olaola96
ok ok, ale najgorsze jest to ze moja kolezanka miala okres do 3 miesiąca. a testy wychodzily jej negatywne :D

Gość gość
Bzdur ci na opowiadała, sama pewnie nie wiedziala kiedy zaszla albo jest niezbyt rozgarnieta i testu nie umiala zrobic jak trzeba.

Gość olaola96
nie, to nie bzdury. niestety. miala normalne plamienia, okres trwal 2-3 dni, pozniej lekkie i male plamy. dlatego chcialam znac wasza opinie. ale mimo to dzieki

Gość gość
Takie krwawienia czasem sie zdarzaja na poczatku ciąży,roznia sie od okresu i niewiele kobiet tak ma. Zrob test ciazowy , jestes juz po terminie okresu i test powinien byc wiarygodny.

Gość olaola96
oki :) dziekuje

Gość gość
Objawy oznaczaja ciaze :) powodzenia

Gość gość
No nie wiem czy to bzdury, moim zdaniem jesteś w ciąży. To co piszesz na to wskazuje, teraz tylko zrób test

Gość gość
Nie ma ciąży bez dodatniego testu HCG! I nie ma okresu w ciąży!!! Sama miałam krwawienia, nawet dość obfite do 3 m-ca ciąży - krwawiła rozpulchniona szyjka macicy. Miesiączka to wydalenie z krwią złuszczonej błony macicy, więc jakim cudem płód miałby się utrzymać?

Gość gość
I tak, moim zdaniem to ciąża :-)

Gość olaola96
to moze mam te plamienia o ktorych ty mowisz?.. ;/ bo objawy teoretycznie wskazuja na ta ciaze...

Gość olaola96
I czy tez mialas brazowe plamienia zamiast krwi? jak teraz dostane ten okres czy tych plamien to i tak zrobie test, ale boje sie ze wyjdzie negatywny mimo to. moze sobie ubzduralam, uroilam..

Gość gość
No nie mogę... przez ten czas, który spedziłaś na kafe, ja już bym wracała z tesco z testem :) po cholerę wałkować sobie psyche, zamiast wykonać jeden prosty krok Albo jutro raniutko zbieraj się na badanie krwi i sprawa rozwiązana - to pomyłek już nie ma :D

Gość olaola96
taa latwo mowic, zwyczajnie sie boje ;p zobaczymy co to bedzie ;p

Gość gość
Test moze nie wykryc prawidlowosci

Gość gość
OBJAWY WSKAZUJA TYLKO NA JEDNO. BRAKUJE TEORETYCZNIE WYMIOTOW POZDRAWIAM.

Gość gość
Podstawa to test a nie urojone objawy !!!

Gość gość
Co to jest "pierw" ?

Gość olaola96
Pewnie. jutro skocze po test ;-)

Gość gość
Powodzonka :*

Gość gość
Trzymam kciuki