Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kotarba ze Smakoszem

Polecane posty

Gość gość
Kotarba ciagnie buhahaha a smakosz jeszcze loda zapodaje

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
To nie oni głupku

Gość gość
wiedzialem ze sa para

Gość gość
co za debil zakłada taki durny temat ? żal:O

Gość gość
przeciez lubicie sensacje co nie podoba wam sie tajemnica tych troli a ja jestem Mr.X

Gość gość
takie tematy to zakłada wasz "Miss Kafeterii jak wszyscy wyjadą" Łośka

Gość gość
Grzesiek, Ty sie nie poddawaj, bo masz czasami dużo racji

Gość gość
no jesli jest facetem to tak :)

Gość gość
Grzesiek to bezrobotny troll, masz dużo racji buhahaha

Gość gość
od kiedy to bycie bezrobotnym to cos złego? Chyba tylko u ciebie taka patologia jest i propaganda wiecznego sukcesu, idz i sie płaszcz dalej i rob gałe swojemu szefowi/wej lepiej w takim razie, a nie tu przesiadujesz razem z "bezrobotnymi" i "rencistami" ktorymi tak pogardzasz.

Gość gość
Sam sobie odpisuje jebniety schizofrenik :D

Gość gość
gość dziś x tak sobie mów :) On by cie zaraz obrzucił inwektywami jakby to on pisał. Na bank.

Gość gość
Przyznajcie się, że lubicie debili :)

Gość gość
Grzesiu. Jesteś prostym, niewykształconym, chorym na główkę człowieczkiem i choćbyś starał się z całych sił, to i tak nie uda ci się wykreować sobie zwolenników, w przegrywie, który toczysz. Za tępy jesteś, za prosty, zbyt oczywisty, p*****lnięty.

Gość gość
Ale ja tobie nie odpisuje gimbusie tylko Grzeskowi, jesli to czyta. Ciebie mam głeboko, spadaj 🖐️

Gość gość
Up

Gość gość
Przeczytaj jeszcze raz ostatnie zdanie. :)

Gość gość
Grzesiu ,Kotarba' syn matki ojca wyploszonej hieny.Gdy mial 2 miesiace doznal pierwszego wypadku spiecie w inkubatorze po 6 godz odratowali go ale ta chwila zmienila Grzesia na zawsze Niestety nikt nie mogl tego przewidziec.Zaczal swoja edukacje w szkole podstawowej tam odrazu dostal ksywke bulgarski wymiot.Do dzisiaj nie wiadomo dlaczego lecz Grzesiowi sie podobala.Byl typem samotnika Jego glowna atrakcja bylo ujezdzanie u dziadka swinki poli tak ja nazywal.Napad agresji przyszedl z chwila gdy dziadek postanowil przerobic poli na jedzenie Grzesiu sie zalamal i trafil do psychologa.Tam doszli do wniosku ze ma problemy z przystosowaniem sie do otoczenia czy wnioskowali agresja,odosobnieniem,wynikami w nauce,i dziwnym zachowaniem pociagiem do zwierzat.Kto wie moze pierwszy raz Grzesia bylo z Poli.To byc moze dowiemy sie w czesci drugiej opowiadania Koniec czesc****erwszej :)

Gość gośćK
Piszę z psychiatryka! Nienawidzę kobiet! Matki swojej też za to,że urodziła takiego debila!

Gość gość
12:31 bo reprezentujesz ten sam niski poziom co ten upośledzony troll Pasujecie do siebie :)

Gość gość
gość dziś Człowieku, ja mam to gdzieś, jak ty oceniasz mój poziom:D Fakt, że Kotarba tu wyzywa od najgorszych, ale troche racji ma. Mnie tez te same osoby denerwują, jakos wszędzie ich pełno, robią z siebie pępek świata a wielkie G sobą reprezentują i tez mnie to najzwyczajniej irytuje. Tyle w temacie.

Gość gość
gość dziś Taak. Szczególnie HiM i Sysi jest "jakoś wszędzie pełno". Idź się, k****, leczyć człowieku. :)

Gość gość
gość dziś ok, ale przynajmniej takie oszki, prawiki-pshema, moony i inne Różańcowe Kółka Wzajemnej Adoracji sie robią nagle spokojne i w cudowany sposób milkną :) A to jest zawsze na PLUS.

Gość gość
Kocha się w Kotarbie, dlatego go broni :D

gość dziś Znikają, bo z całą pewnością mają lepsze zajęcia niż kafeteria. :D edit: kafeteria 24/7 - jak ty. :D🖐️

Gość gość
Pan Kotarba pozbył sie Sysi, GGGB, sruna i innych gówien.:)

Na pana trzeba miec wyglad i pieniadze a jak sadze on tego nie ma to raz a dwa to on sam sie wykresla takim podejsciem i pisaniem bo wiecej jest przeciwnikow jak zwolennikow a to zawsze prowadzi do wlasnej destrukcji

Gość gość
Harpagane dziś gość dziś Znikają, bo z całą pewnością mają lepsze zajęcia niż kafeteria. smiech.gif edit: kafeteria 24/7 - jak ty x Tak, zwłaszcza pshemo robota mu sie w rękach pali hahaha

Gość gość
B B dziś ty neptyk sklej pised jepany łachu, bo i tak jestes tu uważany na frajera, może trochę mniejszego niż ten cwel z mongolskim ryjem mun, ale zawsze jednak... Zawsze byłeś tu pośmiewiskiem i w tej kwestii nic sie nie zmieniło