Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na forum debilami sa rescator555 inesible namyslow kotarba him

Polecane posty

Gość gość

i mam dalej wymienia 1% to wyjatki ludzi normalnych.

Gość gość
Sam jestes debilem.

Gość gość
Ja nie jestem, tutaj sa wyjatki ludzi normalnych debilu kwadratowy.

Gość gość
13;53 Jak nie dociera kim jestes to s/p*****laj z tego forum

Gość gość
po to są media żeby robić z normalnych ludzi debili. debilizm rodzi sie z dezinformacji.

Gość gość
kafeeria to tylko przybudówka marketingowa do kształtowania jakichś tam postaw i nabijania statystyk. nawet nie wiem w sumie jakich. marketing internetowy to dla mnie temat obrzydliwy.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Ja nie jestem debilem bo moje konto szukanie zaawansowane lista użytkowników zaproponuj kategorię do ulubionych godzina wylotu godzina doopy gościa od homocwela

Gość gość
a ty się nie bierz za pisanie angielskich wyrazów, jak nie umiesz nieuku jeden, co zakładasz temat, beka z ciebie, buu ☺

Gość gość
" inesible" nie mogę, a to się wybitny językoznawca ujawnił na kafe ☺☺☺

Gość gość
ale ogólnie chodzi o to żeby tanio rozbić jakieś wspólnoty i kupić bande frajerów za poczucie bycia ponad motłochem. to urealnia podziały klasowe. a podziały klasowe oficjalne albo pół oficjalne legiymizują przywileje i łamanie prawa dla elit. legiony przyduasów jak ci kręcący kafeterią już wpadli w te tryby i dużo z nich nie zostanie jak to sie skończy

Gość gość
A potrafisz debilu w kilku zdaniach uzasadnic ta twoja teze? Raczej watpie, wiec to ty jestes debilem.

Gość gość
najwięcej to tu nieuków, z której strony by się na to nie patrzyło. Ledwie pisać potrafią, a czytanie ze zrozumieniem odpada ☹

Gość gość
chciwośc rośnie, cwaniactwo święci triumfy, banda idiotów skacze w ekstazie bo ich przestały gnębić po nocach kompleksy. człowiek człowiekowi wilkiem i nawet naukowcy powiadają że this f****ng cool & right. wszystko gnije i puchnie toczone przez to robactwo. to nie jest rozwój to pośmiertna akywność pasozytnicza

Gość gość
Cypr czy Majorka? Może Sycylia? Co radzicie wybrać na urlop, są mega rabaty teraz. Opłaci się kupić, będzie drożej

Gość gość
uczone debilizmu debile po szkołach atakują maluczkich z pozycji autorytettów, na któa zostali sztucznie wyniesieni. pacynki i figuranci czyli ludzie lepsi od nas

Gość gość
"Inesible" jest akurat normalny i kulturalny, wypowiada się w wyważony sposób. Natomiast ta reszta użytkowników, których wymieniłeś to faktycznie debilne prymitywy, trolle i przygłupy.

Gość gość
którą***

Gość gość
pseudo misie walentynkowe z dooopą i peeesdą na ryju wyglądające jak koszmar pięciolatka. przekazy podprogowe, podświadome. jepane czarodzieje od marketingu zwiekszaja plebsowi ciśnienie na rooochanko w świecie samotnych ludzi, który zaprojektowali żeby spprzedawać usługi towarzyskie...i trucizne w słodyczach

Gość Rescator555
gość dziś ... Natomiast ta reszta użytkowników, których wymieniłeś to faktycznie debilne prymitywy, trolle i przygłupy<<< A potrafisz to uzasadnic w kilku zdaniach, czy jestes na to za glupi?

Gość gość
a usługi towarzyskie sprzedaja w internecie jak każde inne usługi na które zapotrebowanie wytworzyli (czyt ukradli ci coś co miałeś). to sie samo napędza. internet służy do inwigilacji i kształtowania śiatopogladów. samotni z racji na niską samoocene są podatni na sugestie i skorzy do realizowania sugerowanych im rozwiązań. a wszyscy jak dzieci zaiertalają dla paierków, na których ktoś se świecówkami narysował rózne fajne rzeczy, które sa z plasteliny. normalnie piertolone przedszkole

Gość gość
a system kastowy idie w parze z monettaryzmem bo ktoś musi te wszystkie papierkowe fantazje zrobić za darmo i kopa w dooope.

Gość gość
a gofnojady sie ciezą że nie muszą tego robić same. sie to wszystko rozbrykało, frajerstwo wierzy w wolny rynek i konkurencje chociaż nigdy w życiu sie nikomu nie postawili i nie zrobili sami nic co ktoś chciałby kupić. latają kooorfy z cv od jedenego peała do drugiego i robia z siebie kretynów byle ich dopuścili do koryta

Gość gość
wielkie biurowe rekiny kapitalizmu socjalistycznego z premiami za ad bloka na sumienie i poczucie sprawiedliwości

Gość Tajemniczy_chłopak
Do tych dwóch pierwszych to mam wątpliwości, reszta w 100% :D ;)

Gość gość
tacy jesteście. wszyscy. każdy jeden wyciągnięty za waciak z rowu, który sam kopał w nieznanym sobie celu w nadziei na klieliszek chleba po 12 godzinach bezsensownej tyry. częsć ma takich przodków ale raczej nie wieszaja ich zdjęć na ścianach. niestey kooorfa koorfą była jest i będzie.. to kwestia genów

Gość gość
może nawet mnie też wyciągneli z tym, że ja akurat nie będę zapiertalał za coś co i tak jest moje.