Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to wpadka?

Polecane posty

Gość gość

witam, mam wielki problem i bardzo się stresuje jestem mloda i nie planuje dziecka ale zapedzilismy sie z chlopakiem...(11 dni temu) wlozyl mi penisa kilka razy i tylko raz czy dwa do końca i nie doszedł we mnie ni nic niestety obawiam się ciąży ponieważ wczoraj powinnam dostać okresu a wciaz go nie widac a brzuch mnie boli jak przy okresie od tamtego czasu a ostatnio jeszcze mocniej strasznie się stresuje i moze dlatego miesiaczka nie przychodzi czy to mozliwe ze zaciazylismy?

Gość gość
oczywiście że jest takie pawdopodobieństwo. w ejakulacie znajdują się przecież plemniki.

Gość gość
Taki gość w ci/pie zostawia upominek

Gość gość
nie, nie nie bylo spermy

Gość gość
Skad wiesz co ci zostawił.Dowiesz sie za 9 miesięcy

Gość gość
W preejakulacie sa plemniki i to nie jeden główna funkcja preejakulatu jest nawilżenie napletka, jest masę przypadków gdzie doszło do zapłodnienia po przez preejakulat, dlatego tez seks przerywany jest tak bardzo ryzykowny i w 50% przypadków dochodzi do zapłodnienia.

Gość gość
no przeciez wiem ze ni doszedl, w 2 minuty? wkladal troche i wyjmowal calkowicie, wlozyl glebiej z 2 razy ludzie przecież uprawiaja stosunek przerywany jestem zalamana, pomozcie

Gość gość
Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i netporadnia.pl Godziny kontaktu: od 18.00 do 23.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać Cię w poszukiwaniu rozwiązań. Jeśli się z nami skontaktujesz, uzyskasz wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję. Zapraszamy.