Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie swój własny styl czy ubieracie się w to co jest modne?

Polecane posty

Gość gość

Czy macie jakieś swoje preferencje czy po prostu kupujecie to co jest modne i niezastanawiacie się zbytnio nad ciuchami?

Gość gość
up

Kupuje to w czym dobrze sie czuje, dobrze wyglądam, raczej stawiam na klasykę. Oczywiscie śledzę trendy, ale to nie trendy decydują o tym, co mam na sobie. Najważniejsza jest jakość, dopiero potem trend.

Gość gość
ja od lat noszę się w punkowo-rockowym stylu i większość rzeczy jest łatwodostępna w sklepach :)

Gość obecny
10 luty 2016 - Warszawa , ok. godz. 15 - wygląd kobiet w wieku ok. 18 - 25 lat na ulicy Stolicy : krótka kurtka , długi szalik okręcony z pięć razy wokół głowy , czapka na głowie z pomponem , w kalesonach , widać rowy dwa , gołe kostki i żadnych skarpet , buty NIKE lub inne sportowe a temperatura odczuwalna jest minus 10 st. Celsjusza na sam widok tak wyglądającej kobiety to mnie trzęsie z zimna ! - wygląd kobiet w wieku ok. 40 lat : w sukience, w rajstopach cielistych lub ciemnych, w kozaczkach , w płaszczu , na głowie kapelusik można powiedzieć , że różnica pokoleń w wyglądzie kobiet jest ogromna ale co kobiety wykombinują z modą zimową za 15 lat ?

Gość gość
a ja bym po prostu założyła glany :P

Gość grafka88
Swój styl? Hmm po prostu zakładam to co mi się podoba a nie to co modne. Jakoś nie umiem podążać za modą. Interesuję się fotografią i w związku z tym mam w swojej szafie dużo koszulek z tym związanych. Nawet ostatnio zamówiłam na https://www.didwear.com/ kilka nowych. Nawet znajomi się śmieją, że to mój znak rozpoznawczy.:)

Gość gość
chyba mam swój styl, tzn. po latach doświadczeń wyeliminowałam z mojej garderoby rzeczy, w których mi nie jest dobrze. Kupuję okreslone fasony i kolory, czasem złamię się i z czymś zaszaleję, ale coraz rzadziej...wolę to co sprawdzone.

Gość gość
w******ja mnie te reklamy

Gość gość
Ubieram sie w to, w czym dobrze wygladam.

Ja kupuje to co mi sie podoba, a nie to co jest akurat modne. Ostatnio zrobiłam fajne zakupy butów na emodneobuwie.pl i jestem zadowolona, przedewszystkim szybka wysyłka i fajna cena.