Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nołman

Polowanie z ojcem

Polecane posty

Gość Nołman

Słuchajcie, ojciec chce mnie wziąć na polowanie, zaznaczę, że on tym zajmuje się dopiero rok, zapisał się do koła uczy się, podejrzewam, że chce mnie pasją zarazić i pokazać co z czym. Sęk w tym, że ja jestem raczej kolesiem który lubi gry komputerowe, a ojciec ma mnie za nieudacznika, bo pracuje na produkcji. Pytanie moje jest takie, jak się ubrać profesjonalnie żeby ojcu wstydu nie przynieść, wiadomo w dresach nie pójdę, a żeby mieć sprzęt że szczena mu opadnie. Chodzi o buty, kurtkę, nie wiem jakaś czapkę, rękawiczki? Gdzie dostanę takie rzeczy? Może ktoś ma, mógłby mi odsprzedać, albo doradzić gdzie kupie takie ubrania, nie ukrywam, że jakiś ekwipunek w stylu latarka, manierka, bo to na cały dzień niestety. Proszę o konkretne porady ludzi którzy się na tym znają i siedzą w temacie.

Gość tryner
kup ubranie z Asg, mundur moro mysle ze ok bedzie

Gość nofsad
Wiesz jak to ojcowie, zrób to dla niego, wiesz to będzie dla niego pewnie mega ważne. Jak szukasz ubrania do lasu polecam Ci ten sklep https://jol-met.pl/148-mysliwskie-i-wedkarskie , ja tam kupowałem buty, ja mieszkam w bieszczadach więc potrzebowałem dobrego i trwałego produktu odzieżowego ;P w każdym razie wygodne są i na polowanie się nadają

W sieci są artykuły na ten temat, podrzucam jeden: http://life7.pl/jak-ubrac-sie-na-polowanie/ Sama na polowania nie chodzę, ale miałam kolegę, który chciał mnie wyciągnąć i musiałam trochę o tym poczytać. Ostatecznie nic z tego nie wyszło, ale może komuś się przyda, to podrzucam do poczytania.