Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne ze stresuje sie przed przyjazdem do faceta?

Polecane posty

Gość gość

Ok, może to pytanie retoryczne, ale muszę sie wygadać. Mam faceta, a właściwie juz narzeczonego, z którym nie uklada mi sie od pewnego czasu. On czasem jest miły i do rany przyłóż, a czasem robi mi pretensje o wszystko. Mam do niego jutro przyjechac na kilka dni i na sama mysl sie stresuje czy znow nie będzie klotni. Nie żebym sie go bala czy cos, ale stresuje sie ,ze znow zlapie doła po klotni z nim , ze bedzie zla atmosfera :O Ja juz nie wiem czy powinnam z nim zerwać czy o to walczyc

Gość gość
decyzja należy do ciebie, jeśli od pewnego czasu wam się nie układa, robi pretensje o wszystko radziłabym ci dobrze się zastanowić czy o to walczyć, czy jesteś pewna jego, to że się stresujesz raczej nie korzystnie na ciebie wpływa, jeżeli masz wątpliwości to ja bym na twoim miejscu nie wzięła ślubu

Gość obecny
ale o co biega, jaki stres i po cholerę nerwy ? wyrzuć nerwy do śmietnika ! pozwól Dyziowi na trochę więcej zabawy w wesołym miasteczku tuż obok szamba i będziesz zadowolona z powodu pięknie wylizanej vaginy dasz radę