Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona ładna. On zaniedbany

Polecane posty

Gość gość

Często widzę takie rzeczy: ona zadbana, ładna i z wdziękiem, ON brudny zaniedbany, w wytartych łachach. DLACZEGO? Co jest z naszymi facetami?

Gość gość
To ja i mój mąż, niestety:(

Gość gość
Tak jak u mnie Powiem jak jest: jedziemy do sklepu z ubraniami,ja chodzę przeglądam, grzebie tak długo aż coś znajdę ,on wlezie do sklepu obczai wszystkie strony i wychodzi"bo nic mu sie nie podoba" Jedziemy do kolejnego sklepu,ja znów robię swoje,podchodzę do niego i pytam może to przymierz? On nie podoba mi się Wracamy do domu,ja siatkę ubrań taszcze a on nic,bo nie ma nic fajnego I nic mu sie nie podoba,no to nie.

Gość gość
Męskie ubrania są drogie. Fajną sukienkę można dostać za 100zł. W tej cenie męskie spodnie to łachy do zbierania bawełny. Trzeba conajmjiej 300 wydać na takie, co modnie wyglądają.

Gość obecny
tak to jest dla facetów to tylko są krawaty w przyzwoitej cenie sklepowej !

Gość gość
Druga żona . To ja i mój maż, niestety.

Gość gość
mojego brata żona zmieniła, sam widzę że inaczej się ubiera, tylko że dla mnie stał się obcym człowiekiem

Gość gość
Tak to ja i mój mąż. " nie będziesz robiła ze mnie pedala", "nie jestem jakimś murzynem na koniu", "to są ciuchy dla geja", i pomyka najchętniej w ciuchach z lat 90tych czyli z czasów swojej świetności jak był piękny i młody. No nie powiem żeby był brudny. Dba o higienę, ale kiedyś z powodu jego gustu, którego nie mam prawa zmienić, bardzo się wstydzilam. Teraz cenię że i on nie próbuje mnie zmienić, nie narzeka że jestem za stara, za gruba, brzydka. Niech sobie nosi te swoje durne ubranka. I tak mi się podoba.