Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypije ktos ze mna teraz herbate i porozmawia?

Polecane posty

Gość gość

Tak bym chciala bardzo chociaz porozmawiac, codziennie mi brakuje rozmow ,bliskiej osoby i mam ochote porozmawiac i o tych dobrych i zlych stronach zycia.Jest ktos chetny?

Gość gość
a nie możesz się zająć czymś konstruktywnym bo wiesz tu same przygłupy siedzą!

Gość gość
Ach tak ja takiej nie lubie.Czy lubisz kafe i ludzi z kafe?

Gość gość
A gdzie masz chłopa? Kobieto

Gość gość
Przyglupy,no nie wiem ksiazek nie lubie czytac, sprzatac ile mozna, na spacer samemu wyjsc to bezsensu .jezyka obcego nie chce mi sie uczyc ,bo za ciezki i w ogole wszystko mi z trudem przychodzi .

Gość gość
Nie mam chlopa ,tak mi sie zycie ulozylo w ogole mam zagmatwale zycie ,bo ksiazke bym mogla napisac o swoim zyciu ale po co cos pisac. Kazdy zajety swoim zyciem, p*****lami i samym soba.

Gość gość
Ja pogadam :) mam czas i pije mleko z miodem,a obok klei się do mnie owczarek niemiecki :)

Gość gość
wiesz, mysle ze to taka pora roku przygnębiająca i tak dziala na czlowieka ze mu sie nic nie chce. Ja powinnam sie uczyc testow na prawo jazdy, ale juz tak mnie wkóórwiają, ze nie daje rady, poza tym jestem poprzeziębiana i od dluzszego siedzenia drętwieje mi noga..mam nadzieje ze do kwietnie szybko zleci bo oszaleje przez taka pogode

Gość gość
19:32 ja nie zdałam praska,poszłam napalona na nie,a jak zaczęły się każdy to poczułam straszny strach,nie pewność I panikę.Nie zdałam i więcej nie poszłam

Gość gość
A dlaczego wszystko Ci się sypie Autorko? Musiałaś kiedyś za bardzo czymś się przejąć i po tym reszta zaczęła lecieć...

Gość gość
Same słowa mi się zmieniają holera na tel,co innego pisze a co innego wyskakuje

Gość gość
Acha tak masz racje, testy na prawo jazdy sa koszmarne no ja juz prawko mam ale testy mi tez ciezko szly ale je zdalam ,jazde dopiero za 4 razem. Ech z roku na rok to coraz gorzej cos zdac, prawo jazdy, mature. Kazdy tyle od nas wymaga a ciekawe czy oni by teraz to wszystko zdali.

Gość gość
gość dziś Jeśli można pisać książke to musi być ciekawe to twoje życie. Ja też moge pogadać, co mi tam :-)

Gość gość
Autorko, wielu jest takich jak ty, chętnych do pogadania, bo samotność dotyka. Ile masz lat?

Gość gość
Szukasz autorko rozmówcy na dłużej czy tak chwilowo?

Gość gość
Lal owczarek niemiecki, to sa sliczne pieski uwielbiam zwierzeta kocham je i moglabym zycie za nie oddac ale w domu nie mam nic, mama mi nie pozwala na zwierzeta i musze sie dostosowac.

Gość gość
Mam 15 lat

Gość gość
Szukam rozmowcy na dlugo ,najlepiej na stale. Wiec piszcie co chcecie, ile macie lat, jakie hobby, czy pracujecie ,czy macie swoje poloweczki, jakie ksiazki polecacie do przeczytania?

Gość gość
Tu autorka mam lat 34 tak wiem star*****,nic nie zrobilam ze swoim zyciem nic i nie wiem co dalej.Herbate jaka polecacie biala, czerwona, czarna ,zielona rozne sa rodzaje herbat.

Gość gość
Ja szukam rozmówczyni, przyjaciółki, też najlepiej na stałe. Jesteś z kimś związana autorko?

Gość gość
19;35Np przejelam sie tym ze wieku 20l nie mialam chlopaka i moi rodzice sie rozwiedli i tak zycie przez palce mi ucieka.Zawsze od x lat bylam samotniczka, kolezanki mialam tylko w dziecinstwie a potem juz nie.Obecnie dalej sama jestem nie mam znajomych faceta wolny czas spedzam z ksiazka albo latem nad morzem i tak z roku na rok.

Gość gość
Nie jestem z nikim zwiazana. Od byle jakiej milosci bardziej cenie sobie dobra przyjazn.Marzy mi sie maly domek ,chatka, bliska osoba obok mnie i pare groszy by na zycie wystarczylo ,tymbardziej ze teraz to nawet ciezko o dobra przyjazn a co dopiero o milosc.

Gość gość
Mam podobnie. Życia nie wygramy bo zawsze przychodzi kres i co byśmy nie mieli straci to znaczenie.

Gość gość
gość dziś Nie jestem z nikim zwiazana. Od byle jakiej milosci bardziej cenie sobie dobra przyjazn.Marzy mi sie maly domek ,chatka, bliska osoba obok mnie i pare groszy by na zycie wystarczylo ,tymbardziej ze teraz to nawet ciezko o dobra przyjazn a co dopiero o milosc. X Też tak chcę. Można się z tobą ożenić? ;-)

Gość gość
Pewnie tak. Tylko jednym cos latwiej przychodzi, drugim gorzej.To zycie jest takie niesprawiedliwe a przeciez i tak kazdy z nas marzy o czystej milosci.

Gość gość
Z jakiego województwa jesteś? . może byśmy się zaprzyjaźnili :-)

Gość gość
Lubie byc dobrze nastawiona do ludzi i swiata, nawet do najwiekszego wroga ale to chyba zle podejscie do zycia i ludzi, bo o innych zawsze mowi sie dobrze.Slyszeliscie o wypadku premier szydlo?

Gość gość T
No właśnie dzisiaj bardzo trudno poznać takiego Przyjaciela lub też bliską osobą z którą można by porozmawiać strzeże pójść na spacer przytulić się czy chociażby wypić poranną kawę. Zdecydowana większość osób zabiegana i zapracowana, lub też nie ma czasu na nic.