Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypije ktos ze mna teraz herbate i porozmawia?

Polecane posty

Gość gość
Dzisiaj bardzo trudno o kogoś takiego. Taką bliską sercu i duszy osobę

Gość gość
Która to autorka bo się pogubić można.

Gość gość
Czasami mialam takie checi w swoim zyciu by wstapic do zakonu ale zycie pisze inne scenariusze.Pochodze z biednej rodziny, moj ojciec pochodzil z krakowa a matka z poznania, poznali sie na zabawie tanecznej i ojciec jezdzil do matki pociagiem po 300km taka milosc .Niestety po 20latach sie rozwiedli ,wszedl komornik mojej matce na pensje, musialam szybko podjac prace i mojej matce pomoc finansowo i zrezygnowalam ze swoich marzen, potem chcialam poznac fajnego chlopaka ale juz nikt sie mna nie zainteresowal.

Gość gość
najważniejsza jednak w życiu jest kasa. jak kasa jest to wszystko się jakoś ułoży.

Gość gość
Twoi znajomi nie mogliby Ci polecić kogoś wolnego i odpowiedniego dla Ciebie?...

Gość gość
Tu autorka, wszystko kreci sie wkolo pieniedzy ,bo bez nich nie da sie zyc ale pieniadze nie maja zadnej wartosci ,sa bo sa ja pieniedzy nie lubie.

Gość gość
gość dziś Ja pogadam usmiech.gif mam czas i pije mleko z miodem,a obok klei się do mnie owczarek niemiecki x Ale masz fajnie :)

Gość gość
20;17Nie mam w ogole znajomych a wszyscy inni znajomi pozakladali rodziny i o czlowieku sie wtedy zapomina.

Gość gość
20:14 Tak to jest. Ja coś wiem na ten temat bo też jestem z biednej rodziny i nie przy kasie więc zostałem starym kawalerem bo jeśli nie masz kasy to kobiety zwyczajnie się tobą nie interesują. Życie :-(

Gość gość
Tulę was wszystkich❤️

Gość gość
Hmm, no tak wierze ci ale jak kobieta jest cicha, spokojna i biedna to tez sie zaden nia nie zainteresuje.Zycie.

Gość gość
"Ja pogadam usmiech.gif mam czas i pije mleko z miodem,a obok klei się do mnie owczarek niemiecki x Ale masz fajnie usmiech.gif" x a ja mam parkę. dużego i małą. oba kundle ale super są. rozrabiają sobie obok. a kasa jest naprawdę ważna. nie mówię w sensie że jakiejś wielkiej kasy oczekuje. no ale żebym się nie musiał marwić z czego zapłacić za mieszkanie czy za co kupić sobie kurtkę czy portki. ja tam wiele nie oczekuję od życia. ale jak właśnie tyle mam to jestem szczęśliwy. czego mi więcej potrzeba?

Gość gość
Ojj a ja znam sporo osób które i po ślubie normalnie prowadzą życie towarzyskie z dawnymi znajomymi.

Gość gość
"Hmm, no tak wierze ci ale jak kobieta jest cicha, spokojna i biedna to tez sie zaden nia nie zainteresuje.Zycie. " x z facetami nie inaczej jest. i trzeba się z tym pogodzić. znaleźć sobie jakieś fajne zajęcie. współcześnie to nie takie trudne.

Gość gość T
A ja właśnie lubię kobiety ciche i spokojne. Sam jestem cichy spokojny więc takie kobiety najbardziej mi odpowiadają. Tylko gdzie one w dzisiejszych czasach są??

Gość gość
Czy po 30 mozna jeszcze cos ze swoim zyciem zrobic bo ciagle mam pecha za pechem i wciaz musze liczyc sama na siebie.

Gość gość
gość dziś Vvv No tak zgadzam się bo to działa w obie strony ale facet w tym wypadku ma gorzej więc przestałem robić sobie nadzieje. Właściwie to też nie mam znajomych, zaóważyłem że jeśli ktoś nie może mieć z ciebie zysku to nawet nie chce mu się rozmawiać z taką osobą bo on przecież ma ładny dom, super auto więc nie będzie się zadawał z byle kim, ale taki trend zaóważyłem najbardziej w Polsce.

Gość gość T
Do osoby wyżej!! Ja myślę że z pewnością masz taką szansę i to sporą. Musisz tylko w to wierzyć. W każdym wieku można kogoś poznać i być szczęśliwym.

Gość gość
20;31Pogodzic to nie takie latwe ,gdy wszyscy wkolo ulozyli sobie zycie tylko nie ja.Moze nie nadaje sie do zwiazku pewnie tak ,ale chcialabym od czasu do czasu miec z kim sobie porozmawiac o wszystkim np o ksiazkach ostatnio przeczytalam Dwa wybory to o 17 letniej dziewczynie ,ktora zachodzi w ciaze i nie wie jakiego wyboru dokonac, czy usunac ciaze czy urodzic i isc na wymarzone studia.Druga ksiazka ktora mi sie podobala to Biala masajka lubialsam czytac ale od dluzszego czasu meczy mnie juz czytanie.

Gość gość
Zauważyłem miało być

Gość gość
Ja wole świerszczyki oglądać

Gość gość T
Może dlatego męczy cię czytanie że brakuje ci tej bratniej duszy do porozmawiania , przytulenia się lub też najzwyczajniej osoby z którą mogła byś wypić poranną kawę.

Gość gość
20;32Pochowaly sie albo w kosciele.Ksiadz na religii powiedzial do klasy ze zyczy kazdemu zeby kazdy byl taki jak ja .no i co z tego ,samotna jestem, daje sobie rade ale chcialabym rozmow z ludzmi ,bo nikt ze mna nie rozmawia, nikt.

Gość gość
Ludie, ludzie , ogarnijcie sie :-D

Gość gość
20:43 ale jak to nikt z Tobą nie rozmawia? Mama, rodzeństwo? Znajomi z ławki?

Gość gość T
A skąd jesteś Gościu z 20;43?? Ja z Śląska Górnego!!

Gość gość
"bo nikt ze mna nie rozmawia, nikt. " x a w pracy? ja to jednak jestem dziwny. właściwie z ludźmi mógłbym nie gadać w ogóle :) mam swoje pieski, pogadam trochę na spacerach, trochę w pracy i więcej mi nie potrzeba.

Gość gość
Mama malo, siostra ma swoje zycie, swoj swiat i swoje poglady inne niz ja, kolezanki z lawki mnie nie lubialy a nawet pobily za oceny ,bo bylam jedyna dziewczyna ktora sie wyroznilala z klasy(swiadectwo z paskiem)no i nie mam zadnych zainteresowan.

Gość gość
Nie ma w szkole klasy z lepszymi wynikami? Ta klasa lub szkoła są dla Ciebie za słabe, musisz się przenieść.

Gość gość
20;46Wpracy to tez nie rozmawiaja ,ida sobie razem na kawe i rozmawiaja tylko o swoich rzeczach. Ja siedze z boku i traktuja mnie jak powietrze ,gdy wlaczam sie do rozmowy nikt mnie nie slucha lub udaja ze nie slysza co mowie, Gdy pokazalam prawo jazdy ze mam, to patrzyly na mnie jak na ufo, bo maja mnie wszyscy za glupia i tepa.