Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość finkaza

Pomocy, urodziny

Polecane posty

Gość finkaza

Pomocy! Zgłupiałam. Nie wiem zupełnie co kupić swojemu facetowi na urodziny... Może coś podpowiecie? Interesuje się głównie nurkowaniem. Może wam to coś pomoże.

Gość gośćsdfdgfh
utop go :D

Gość gość
Daj mu szpary, wystarczy, po co kupować jakieś durne śmieci, które i tak potem wyrzuci

Gość finkaza
Dlaczego durne rzeczy? Może kupię coś przydatnego i praktycznego. Ty byś się nie cieszył z prezentu? Nie wierzę... Ja z kubeczka bym się nawet cieszyła, czy z koszulki. Ale to już kwestia jakie ma kto podejście.

Gość gość
książkę o nurkowaniu, bo wszystkie przyrządy na pewno juz ma

Gość gryrgyr
no to moze ten kubeczek albo koszulke, spersonalizowana jakas? skoro ty bys sie cieszyla to i twoj facet. pomysl o tym. znajdz jakis porzadny sklep z takimi koszulkami np i zamow i juz.

Gość alaiula
o tak koszulka to swietny pomysl! mozesz nadruk sama ogarnac i dodac cos od siebie na przyklad. bedzie wtedy taka wyjatkowa

Gość finkaza
Ale to co myślicie, że taką koszulkę z nadrukiem związanym z nurkowaniem? W sumie mogłabym znaleźć jakąś z fajnym nadrukiem, do tego przygotować jakaś romantyczną kolację i powinno być okey. Co sądzicie?

Gość wasedek
fajny pomysl, takie koszulki dla pasjonata zawsze są trafionym pomysłem. sam w swojej kolekcji mam kilka takich koszulek związanych z autami. smialo kupuj