Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniszczona sukienka z wypozyczalni help

Polecane posty

Gość gość

Wypoyzyczam dla córki z wypozyczalni sukienke ksiezniczki na kole. I jest połamane koło.Jest ono plastkiowe.Czy mzona to jakos naprawic?

Gość gość
uuuu

Gość gość
tak to jest wiocha się pcha na salony

Gość gość
Co chcesz naprawić? Płaciłaś kaucję? Płaciłaś. Najwyżej ci jej nie oddadzą, tak to działa. Tak to jest jak dzieciak zachowuje sie jak koorffa dzik notecki

Gość gość
A co masz w umowie napisane odnośnie uszkodzeń?

Gość gość
takiescie mądre jakby wasze bachory nigdy niczego nie zniszczyły

Gość gość
nie mamy bachorow

Gość gość
No żebs wiedziała, ze mój niczego nie zniszczył. Ale ja mu zawsze kupuję, a nie wypożyczam. Po to jest kaucja, żeby pokryła ewentualne zniszczenia, ale tobie zależy aby nie zabierali ci kaucji i teraz kombinujesz z naprawą. Kup k****a hula hop i napraw skoro jesteś taka chytra

Gość gość
Co to takiego "takiescie"?

Gość gość
zadnej kaucji nie placilam.musze oddac w poniedzialek w weeeknd sprobuje kawalek materialu rozpruc i skleic koło. mam nadzieje ze nie bedzie widac.

Gość gość
Dlatego jestem jak najdalej od wypożyczalni ,u nas płacisz kaucję ok 30 zł ale to nie jest tak że jak coś się zepsuje to kaucja pokrywa ,płacisz za szkody niekiedy jeszcze oszuści chcą z powrotem też strój +kasa .Ja kupuje albo szyje ,takie dla dzieci stroje to raz dwa się szyje bo jak dziecko podrze to jego o nic martwić się nie muszę. No ale jak plastik się złamał to chyba jeszcze nie tragedia gorzej gdyby suknia była podarta w widocznym miejscu ,próbuj doklej doczep jakieś usztywnienie może się uda .

Gość gość
Koło można wymienić na plastik jak fiszbiny. Idź do wypożyczalni i powiedz o tym. Albo naprawisz albo oddasz kasę za naprawę. To nie będą duże koszty. Takie coś często sie łamie. Często szyję różne stroje i usztywniam tak gorsety albo doły i można To uszkodzić przy normalnym użytkowaniu. Więc bez sensu to obraźliwe gadanie o niegrzecznych dzieciach!

Gość gość
tez koło jest plastikowe.pytalam sie kolezaki ona tez dla swojej wypozyczyla ta sama sukienke.U niej kolo tez jest takie wygiete. moze tak wczesniej ylo tylko nie zauwazyła.m