Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na tym polega sukces w podrywaniu

Polecane posty

Gość gość

Prawda jest taka, że kobiety poszukują u mężczyzn takich cech jak przywództwo, pewność siebie i niezłamany hart ducha. W cenie jest towar, który nie pyta o wszystko kobiet, tylko narzuca bezdyskusyjnie swoje zdanie. Który nie pyta czy może pocałować, tylko całuje. Taki co nie pyta, czy dziewczyna chce uprawiać seks, tylko przyciska ją do ściany i zamyka jej usta Cytat ze strony

Gość gość
Jestem kobietą. Popieram poprzednika :)

Gość gość
buhahaha

Gość gość
To się kultura gwałtu nazywa, a nie sukces podrywu jepane psy

Gość gość
Osoby, które odnoszą sukces z kobietami na początku swojej drogi zmienili zupełnie schemat myślenia. Nie tyle zmienili, co zrozumieli jakim mężczyzną trzeba być by mieć wiele kobiet. Taki mężczyzna wie, że aby poderwać dziewczynę, to on zawsze musi robić pierwszy krok, pierwsza zagadać, pierwszy pocałować i pierwszy ściągnąć majtki. Zrozumienie relacji damsko-męskich jest kluczem. Mężczyzna jest dominujący, mężczyzna wydaje rozkazy i mężczyzna robi to co chcę. Silna męska energia dominuję każdą kobietę. Mężczyzna, który podejmuje działanie, który nie patrzy na konsekwencje nabiera w oczach kobiety wyjątkowego znaczenia, powodując całkowite oddanie się kobiety. Dalsze fragmenty

Gość gość
Co ty prawiku wiesz o seksie...

Gość gość
23.12 Jako kobieta lubię silnych facetów. Mówisz, bierzesz, masz. Nie lubię niezdecydowanych i nieśmiałych facecików.

Gość gość
Ja nie wiem dlatego korzystam z roznych tekstow pisanych przez mezczyzn znajacych sie na podrywie

Gość gość
Pewny siebie, umiarkowanie dominujący - tak, ale tez i szanujący kobietę i posiadający urok osobisty.

Gość gość
Poznajesz kobiete, przyciagasz sila do siebie, calujesz, uprawiasz z nia seks nawet jak nie chce. Tak sie zdobywa kobiety a nie jak ciapy sa milusie i bez jaj.

Gość gość
nie skończyłeś ost zdania "zamyka jej usta k\u\t\a\s\e\m\"

Gość gość
Kultura g****u to cos czego chca kobiety. Dlaczego muzulmanie czy czarni maja takie powodzenie u kobiet.

Gość gość
Kobiety pragna o byciu zdominowana

Gość gość
gość dziś Tak, to się chyba zdobywa wygodną celę w pierdlu.

Gość gość
"uprawiasz z nia seks nawet jak nie chce"- po takim czymś to dostaniesz jedynie w tą przegrańską mordę

Gość gość
gość dziś Puknij się k*****m w ten pusty łeb.

Gość gość
Dlaczego faceci nie potrafia podrywac?To proste, bo nikt ich tego nie nauczył. Od małego byłeś uczony uległości wobec kobiet. Gdy w przedszkolu odezwałeś się brzydko do koleżanki, to Pani na Ciebie nakrzyczała. Tak kształtowało się wychowanie 99% facetów w kwestii kobiet. Wpajano nam, żebyś ich nie krzywdzić i być dla nich dobrym i uczynnym. Tak samo było we wszystkich filmach i serialach, które podświadomie kodowały nam pewny zestaw światopoglądowy. Główny bohater wpada w oko dziewczynie, jest dla niej miły, a po pewnym czasie się jej pyta, czy chce z nim chodzić i ona się zgadza. Więc facet myśli, że musi być miły i uczynny, a kobieta go zechce. I tak mijają lata i facet zaczyna się zastanawiać, czy coś z nim jest nie tak, przecież jest miły, jest dobry, a kobiety jak nie było, tak nie ma. Facet się zastanawia: może ja jestem jakiś głupi, może ja jestem jakiś dziwny, co ze mną jest nie tak, czemu nie mam tych kobiet. I wchodzi na fora i pisze: Mam 21, 22,23, 2x lat i nie miałem nigdy dziewczyny, nie wiem co ze mną jest nie tak. Inny fragment

Gość gość
Dzieki za info teraz wiem co robie zle w relacjach z kobietami

Gość gość
Wiedza z kafeterii,jprd...

Gość gość
Wczoraj znajomy mojego faceta mnie tak do siebie na pożegnanie przyciągnął i pocałował w policzek.Dawno mi tak żaden facet nie zrobił.Super to było.:)

Gość gość
Byłam z kimś, kto mnie tak poderwał. Drugi raz bym na to na pewno poleciała, bo nie stoją za tym żadne wartości ani nawet ułamek miłości do tej kobiety. To tylko egoizm i myślenie o skuteczności tego, co się robi. Przychylam się też do opinii, że to manipulacja oraz gwałt na kobiecie.

Gość gość
Miłość jest dopiero wtedy, gdy: - pełnią szczęścia jest samo wzięcie kobiety za rękę, - otrzymany pocałunek w policzek jest powodem do skakania pod sam sufit, - pierwszy pocałunek jest tak wielkim wyczynem, że na myśl o nim człowiek poci się ze stresu. Miłości nie ma tam, gdzie nie ma wstydu.

Gość gość
Miłość zawsze jest subtelna, delikatna, zawstydzona, płochliwa i nieśmiała. Sukces w podrywaniu nie może przyczynić się do sukcesu w miłości, bo go od niej oddala.

Gość gość
21:39 -> "na pewno nie poleciała"