Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciezka sytuacja z dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Witam.mam do was pytanie otóż tak jestem w związku 2 lata z dziewczyna ktora nie lubie mojego hobby. Poprostu chce żeby mi ktoś doradził od niedawna mam poważny problem w związku.moja dziewczyna zaczęła mi robić jakieś wyrzuty o to ze ćwiczę na siłowni mówi mi co mam robić jak mam to robić zaczyna robić się to męczące także zwracam cię do was jaka wy macie na ten temat opinie dodam jeszcze ze czasami jest tak ze zabrania mi czasami robić rzeczy które jak lubie robić i to jest moim hobby

Gość gość
Zmień dziewczynę

Gość gość
Nie tak szybko. Najpierw pokaż jej, że masz własne zdanie i na jej życzenie upodobań zmieniać nie będziesz. Pokaż, że jesteś mężczyzną!

Gość gość
Bo ćwiczenia uzależniają i na dłuższą metę nie sa dobre jesli duszy ku Bogu w Chrystusie nie zanosisz. Nie potępiaj kobiety i najpierw wysluchaj o co jej chodzi

Gość gość
Chciałbym żeby tak było żeby zaakceptowała to co robię bo nie jestem osoba ktora nie ma żadnego celu w życiu ale ciężko jest uświadomić jej ze to co jest moim teraz hobby może się stać za jakiś czas moja praca nie wiem poprostu co zrobić czy zrezygnować z hobby dla niej

Gość gość
Ale ja nie jestem uzależniony od siłowni uważam ze to jest mały procent tego co lubię robić

Teraz Cię zmusi do rzucenia hobby, a za pół roku czy za rok rzuci Ciebie, bo będzie mało interesujący i nie będziesz miał żadnych zainteresowań, tylko kanapa i telewizor. Nie rozumiem takich kobiet. Ba, takich ludzi w ogóle. Mój ex nie mógł strawić tego, że od smarkacza interesowałam się samochodami, jeździłam się szkolić, jakieś jazdy sportowe, mokre tory, potem zaczęłam jeździć off roady i kupiłam sobie odpowiedni samochód do tego, później jeździłam na tory za granicę się ścigać amatorsko - całe życie było źle, wieczne pretensje. Najpierw tłumaczyłam, a potem pozbyłam się faceta. Nie ma co się wiązać z kimś, kto nie potrafi Cię zaakceptować.

Gość gość
No właśnie tez tak uważam dlaczego ktoś ma mnie decydować o tym co mam robić w życiu to jest moja pasja zyje się tylko raz i trzeba to wykorzystać chciałem sobie kupić jakiś motocykl na wiosnę ale oczywiście jak się dziewczyna o tym Dowiedziała to odrazu foch na cały tydzień był

Życie. Niektórzy ludzie tak mają. Mój mąż też się krzywił jak kupiłam pierwszy motocykl, teraz się już przyzwyczaił, to raz, a dwa - rzadziej jeżdżę, bo mi dupa przyrosła do samochodu.

Gość gość
Porostu będę musial postawić to na jedna kartę albo zaakceptuje to co lubię robić albo będzie koniec związku bo ja nie zamierzam ożenić się i siedzieć w domu i być osoba ktora nie ma żadnych zainteresowań bo to tez w pewnym sensie ksztaltuje człowieka

Gość Gentlemen Club
Kobieta chce być najważniejsza dla swojego mężczyzny, a gdy już tak się staje, to... odchodzi do innego. Ona Cię testuje czy ma na Ciebie wpływ. Jeśli rzucisz to co lubisz robić to znaczy, że nie szanujesz siebie. Co to ma być, żeby ktoś miał Ci zabraniać przyjemności? Radzę Ci jej powiedzieć, że albo przestanie się rządzić albo nie jest odpowiednią dziewczyną dla Ciebie.

Musisz znaleźć kogoś, kto pokocha Ciebie i Twoje pasje. Nie musi ich dzielić, ale musi rozumieć, że Ty to kochasz.

Gość gość
No właśnie najwazniejsza jest dla mnie najważniejsza tylko moje zainteresowania mam od małego także myślę ze ciężko bedzie mi zrezygnować z mojego hobby jak myślicie czy ona chce mnie owinąć w około palca