Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hejrajtuzy cz. XXI

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam na nowy wątek

Gość gość
Karolina kiedyś fajna babka z jajami, a dziś... Zal patrzeć jak robi z siebie pośmiewisko... Darek jest zaprzeczeniem jakiejkolwiek męskości.Mój kilkunastoletni kuzyn zachowuje się poważniej. Kretynskie miny we "wlogaskach" oraz zachwycanie się kolorowymi pierdołkami w sklepach nie ma nic wspólnego z prawdziwym facetem. Jakie ta kobieta ma w nim wsparcie? Wiecznie zmęczony po "ciężkiej pracy", infantylny chłopiec w dzieciencych skarpetkach, którego hobby to dostawanie drogich prezentów od Karoliny, lazenie po sklepach i otwieranie paczek. Litosci...Karolina, masz jeszcze szanse się wycofać, wziąć za siebie... Naprawde nie wiem, co ona w tym chłopcu widzi...

Gość gość
podobno miłość jest ślepa...

Gość gość
Podobają Wam się te samodzielnie klejone rzęsy Karo? Dla mnie to wygląda obleśnie. Napompowane usta i do tego jeszcze na oczach wielkie kępki zalane czarnym klejem :O

Gość gość
gość wczoraj w wątku XX https://youtu.be/g9V9kWGW_7M Przewincie do 3:20 "Gdzie byliśmy kotku?" Aż się rzygac chce... Xxxxx Rzygać Ci sie chce z tego, że dwoje zakochanych w sobie ludzi zwraca się do siebie pieszczotliwie? Akurat w tamtym czasie to był początek ich związku i to raczej normalne zwroty kierowane do Darka :-/ Wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać z odpowiedzią na takie czepialstwo...

Gość gość
Widzieliście DG w reklamie lidla jak klaruje masełko Pilos?? Mrrr :D

Gość gość
zobaczcie 2 lata temu: https://www.youtube.com/watch?v=lVDFAPnXSdk spoko miała figurę, mi sie podoba, podejrzewam ze to jakas terapia hormonalna dlatego tak przytyla... można ją lubic lub nie ale coś jest na rzeczy bo ostatnie w ostatnie 2 lata naprawdę się jej zmieniła figura. Jeżlei kobieta przez 30 lat ma spoko figure i nagle przez 2 lata mocno tyje to cosjest na rzeczy....

Gość gość
halo. jest tu kto?

Gość gość
Oj jakoś wątek podupadł. Dla mnie oni kiedyś (2 lata temu? ) byli do zaakceptowania a teraz p oprzewracało im się w d***e jak szusz.