Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna czarnoskura

Polecane posty

Gość gość

ej. Mam na imie Marek. Jestem rok czasu z dziewczyna która pochodzi z angoli ale wychowala sie w portugalii... jest z***biscie widze ze mnie kocha I to pokazuje ale ale ale jeden problem.... on a ma samych kolegow ostatnio pojechala do portugalii I jak znalazlem na zdjeciach spedzala czas z kolesiem sam na sam u niej na chacie ale w tym czasie dzwonilem I gosciu mial isc do domu ale oklamala mnie I sie do tego przyznala kiedy zobaczylem zdj. Zrobilem awanture I bylo spoko.... ten koles to gdzies kiedyś byl jej chlopak wiec dlatego.... dzisiaj sie poklocilismy dosc powaznie bo non stop lubi gadac z jednym gosciem ale ona mi mowi ze po prostu tak tylko sie smieja I will ogole ciagle jej mowilem ze on mi sie nie podoba I jestem zazdrosny ale nic z tym nie robila a dzis kiedy sie smiali do siebie I cos p********i zrobilem jej wojne ze mnie nie szanuje kiedy od niej wymagam tego..... wiem ze mnie kochaale ale ale.... z bylymi utrzymuje kontakt sms.... ostatnio przy mnie jej byly napisał serduszka I takie tam ale ona ze to nic takiego bo to tylko kolega.... non stop cos znajduje.... nie podobnego mi sie to ze jak z kims gada to wysyla calusek z serduszkiem.... a ona zawsze swojej. .. zawsze ze to kolega I ze tylko rozmawiaja..... jak mnie w c***a raz zrobila to sie stalem super zazdrosny.. Co wy na to.....

Gość gość
ale bełkot, odstaw ten denaturat.

Gość gość
No nie belkot pytam normalnych ludzi co jej powiedziec .... czy ja zjebac raz jeszcze zy pierdolic to

Gość gość
czarne i mulatki puszczają szpary wszędzie naokoło, taka ich natura, tak samo faceci, wierny czarny nie istnieje, roohają co się da

Gość gość
afrykanki wala sie jak szalone

Gość gość
Tylko tyle ze j***emy sie dosc dobrze... poznalem jej rodzicow I takie tam....

Gość gość
po stosunku jedzie jej z pochwy jak z huty Katowice

Gość gość
Mowisz o starej swojej?

Gość gość
czarnoskóra

Gość gość
Sorry racja przez u z kreska.... ale polsku znam prawdopodobnie lepiej niź ty jakikolwiek inny jezyk baraniałako