Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiś dziwny człowiek

Dlaczego rodzina nie dzwoni za granice tylko trzeba do nich do PL zawsze

Polecane posty

czy tylko ja mam ten problem?

Gość gość
maja cie w doopie :P

Gość gość
wlasnie!!! moi jakos za naturalne uznaja, ze ja dzwonie. jedynie w moje urodziny zadzwonia, ale chca jak najszybciej konczyc.

gość dziś maja cie w doopie jezyk.gif Zgłoś Ha, ja też mam ich w doopie :) więc dobrze się składa, nie musze już wcale dzwonić, hurrrraaaa

Gość gość
gość dziś wlasnie!!! moi jakos za naturalne uznaja, ze ja dzwonie. jedynie w moje urodziny zadzwonia, ale chca jak najszybciej konczyc. Zgłoś Bo to leniwe, bierne koorfy, szkoda im pare groszy, przecież to nie jest wielki wydatek jak kiedyś, a przez net to prawie za darmo. Hooj im w doope, nie dzwoń już wcale, zobacz kiedy oni zadzwonią pierwsi, pewnie nigdy. Ja olałem już i nie dzwonie wcale, srał im w morde pies.

Gość gość
Narzucasz się

Gość gość
Moi rodzice dzwonią, siostra czasem nawet ciotka

Gość gość
Tobie wychodzi taniej, myślą że masz dużo kasy stać cię żeby do nich dzwonić.

Gość gość
Bo z rodziną się dobrze wychodzi tylko na zdjęciu. Broń Boże nie posyłają im ani grosza! Mendy polskie zawsze stoją z wyciągniętą ręką jak się do nich przyjedzie. Ja już dawno skończyłem im pomagać.

Gość wieczne ofiary losu
dziś Tobie wychodzi taniej, myślą że masz dużo kasy stać cię żeby do nich dzwonić. >>>> Jak mi wychodzi taniej?? Są różne systemy VOIP itp gdzie dzwonienie nawet na komórke to groszowa sprawa, ale jak tam są takie peezdy z umysłem ziemniaka to to pewnie nie wie jak ani gdzie. Pustaki jèbane. Tylko im daj, do nich dzwoń, im wysyłaj, co za tępe hooje. Tak się przyzwyczaili widocznie. Dlatego koniec, nie dzwonie wcale, nawet jak to by było za darmo ( co jest np. skype czy viber ), bo oni też mogą. Polska mentalność polaków w kraju jest powalająca, wieczne nieszczęśliwe, pokrzywdzone, ofiary losu, chyba w 99% to ich wina. Z pustego nie naleje.

Gość gość
gość dziś Narzucasz się Zgłoś taaa.... narzucam się bo interesuje się ich życiem?, no więc przestaje się interesować i problem sam się rozwiąże, bo najwyraźniej oni w drugą strone się nie interesują, po co mi jednostronne relacje

Gość strata czasu niestety
gość dziś Bo z rodziną się dobrze wychodzi tylko na zdjęciu. Broń Boże nie posyłają im ani grosza! Mendy polskie zawsze stoją z wyciągniętą ręką jak się do nich przyjedzie. Ja już dawno skończyłem im pomagać. Zgłoś Niestety prawda, jakby im wysyłać kasiore co miesiąc to MOŻE za moje by zadzwonili, a tak mają w doopie. Też nie wysyłam i nie odzwyam się, przykre że tak musi być ale ILE MOŻNA prowadzić takie jednostronne kontakty z ludźmi którzy najwyraźniej mają nas w doopie. Przestało mi zależeć. A za te pare groszy co wydaje przez rok na telefony kupie sobie fajne buty sportowe albo spodnie :)

Gość gość
Bo to twoj zafajdany obowiazek dopomyju. Twoj psi obowiazek to splacenie wyksztalcenia co dalo ci pl ukowski parafianie na wygnaniu

Gość gość
Ja mam podobnie. A na dodatek bedac poza Polska, caly czas mam komorke z polska karta SIM i tlumacze wszystkim, ze kiedy dzwonia do mnie nie placa za roaming. Nic nie dociera. :/

Gość gość
Dobre lekarstwo to przedewszystkim nie posyłać im żadnych pieniędzy. Ani grosza. Żadnej pomocy, bo nie zasługują na to. Niech sami pracują i pokażą co potrafią. W pl pracy nie brakuje coprawda za bezdurno, ale to ich problem a nie twój.

Gość gość
Poki co to my wam do uk posylamy pieniadze, bo placzecie co miesiac przez skype ze nie stac was na studio w uk. Haha nieudacznicy!:D Twoj psi obowiazek to splacenie wyksztalcenia co dalo ci pl ukowski parafianie na wygnaniu

Gość ten cymbał tylko o UK
gość wczoraj Bo to twoj zafajdany obowiazek dopomyju. Twoj psi obowiazek to splacenie wyksztalcenia co dalo ci pl ukowski parafianie na wygnaniu Zgłoś PL nie dalo mi żadnego wykształcenia kundlu, nie zdążyli tych paru groszy wydać niestety, za to sam zafundowałem sobie wykształcenie za granicą z własnej pracy kundlu, co niestety nie można powiedzieć o ofiarach losu takich jak ty które nawet po 30stce są uzależnione finansowo od starych bo by zdechło to z głodu ze swoim państwowym magistrem czy doktoratem, bo to dyplomy "dwie lewe ręce" gòwno warte. Mocny w gębie zamiast w czynach. Idź sprzątnij pokój z tych sztywnych skarpet od walenoa do p****li bo matka znowu cię opíerdoli i obiadku nie ugotuje pod nos.

Gość gość
gość wczoraj Ja mam podobnie. A na dodatek bedac poza Polska, caly czas mam komorke z polska karta SIM i tlumacze wszystkim, ze kiedy dzwonia do mnie nie placa za roaming. Nic nie dociera. :/ Zgłoś Nic nie dociera bo to pustaki i debile, z umysłem średniowiecznym wypranym przez kler i KK, bo dalej niż do następnej wioski nie umieją zadzwonić, bo komórka im się zepsuje, albo policzą im 1000PLN za minute, co za prostaki.

Gość gość
Poki co to my wam do uk posylamy pieniadze, bo placzecie co miesiac przez skype ze nie stac was na studio w uk. Haha nieudacznicy!:DTwoj psi obowiazek to splacenie wyksztalcenia co dalo ci pl ukowski parafianie na wygnaniu

Gość gość
Jedyne co dała mi PL to polski ch/uj/owy akcent.

Gość gość
No i dobrze cwelu. Twoj psi obowiazek wysylac teraz gunty do nas do pl.

Gość gość
To zależy. Mój mąż się śmieje ze jestem jedyna osoba która mając 36 lat i będąc za granica, daje sygnał a mama oddzwania. Właściwie to tylko moja matka dzwoni - ja czasem ale ona sobie wiecznie minuty jakieś kupuje. Ogólnie mam kasę i dzwonię ale nie ma przymusu.

Gość gość
gość dziś Poki co to my wam do uk posylamy pieniadze, bo placzecie co miesiac przez skype ze nie stac was na studio w uk. Haha nieudacznicy!smiech.gif Twoj psi obowiazek to splacenie wyksztalcenia co dalo ci pl ukowski parafianie na wygnaniu Zgłoś Kto komuś DO UK kase wysyła? ciebie chyba na łeb upuścili jak byłeś niemowlakiem, bo innego wytłumaczenia nie ma.

Gość gość
gość dziś To zależy. Mój mąż się śmieje ze jestem jedyna osoba która mając 36 lat i będąc za granica, daje sygnał a mama oddzwania. Właściwie to tylko moja matka dzwoni - ja czasem ale ona sobie wiecznie minuty jakieś kupuje. Ogólnie mam kasę i dzwonię ale nie ma przymusu. Taki sam koszt zadzwonić DO UK jak i Z UK, groszowa sprawa. Ale jak ktoś nie wie jak, to go strzygą i tyle, prawo natury, wiedza kosztuje.

Gość gość
Uki sa podobno takie biznesmeny wiec oni powinni dzwonic. Haha! Co za przegrywy ze ich nie stac na telefon do kraju który ich wykarmił :D